Tänään päästiin Hannan kyydillä treeneihin, ISO kiitos siitä! Hymy Rina veti meille treenit, koska Samu oli kisaamassa. Tehtiin 3 rataa, eka oli suht lyhyt, se oli nimittäin lämmittelyharjoitus. Se meni hyvin, yks vähän epävarma pyörähdys, mutta ei jääty korjailemaan, kun oli vain lämmittely.

Tokalla radalla tössin pujotteluunviennin. Sisäänmeno oli avokulma ja otin sen poiskäännöllä (se kun on Arskalla tässä varmin), mutten kuitenkaan vienyt tarpeeksi hyvin. Sitten seurasi tiukat käännökset hypyillä, mä olin myöhässä, joten ei ne sitten kovin tiukkoja olleetkaan... Ohjeistuksen jälkeen mentiin koko rata uudestaan ja nyt aivan upeasti! Nauru Pujottelun sisäänmeno loistava ja mutkat hypyillä paljon pienemmät.

Vika rata meni jo ekalla kertaa aika hyvin, yhdelle hypylle en saanut tarpeeksi käännettyä. Arskalla oli taas ihan älyttömät kierrokset, kun oli viikko viime agiliitelyistä. Se ei tänään millään meinannut pysyä lähdössä istumassa, vaikka koitin milloin mitäkin keinoa.  Koska viikon päästä on kisat, niin päätin vikalla kerralla käyttää ''viimeistä'' ja kertakäyttöistä keinoa, eli kun Arska nousi seisomaan (ja lähti jo mua kohtikin kun käännyin takasin), otin tiukasti kaulapannasta kiinni, karjasin että ''nyt sitten riittää'' ja laitoin takasin istumaan. Tätä kun en ole tehnyt niin pitkään aikaan, että itse edes muistaisin, niin se toimi. Arska ei liikahtanutkaan, vinkui kyllä muttei edes haukkunut, kun kävelin hypyn taakse. Naksasin ja vapautin radalle. Rata menikin sitten tosi hyvin, ei yhtään virheitä!

Kontaktit onnistui tänään myös upeasti joka kerralla, vaikka onkin ollut taukoa siitä kun niitä viimeksi treenattiin. Olin tosi tyytyväinen meidän treeneihin, radat oli kivoja ja päästiin tekemään kontaktejakin. Nyt vain toivotaan, että lähtö onnistuu kisoissakin Hymy