Ihanaa, kevät tulee!! :)
Eilen oltiin treenailemassa tokoa Johannan kanssa ja oli kyllä niin ihanaa, kun vihdoinkin ei jäätynyt sormet treenatessa :)
Aloitettiin Arskan kanssa ruudun harjoittelulla. Koitetaan sitä nyt kosketusmatolla, jos Arska sillä älyäisi mihin kohtaan ruutua pitäisi mennä. Tästähän Arska innostui ihan hirveesti, kosketusmatto kun on jo vanha tuttavuus. Kyllä pojan ilme kirkastui kun se näki maton ja se näytti ajattelevan: '' Haa, tän mä osaan!'' Arskasta oli niiiiin ihanaa, kun pääsi taas syöksymään matolle! Ja täytyy sanoa, että kyllä siinä alkoi ohjaajaakin hymyilyttämään :)

Tauon jälkeen noutoa, joka sujui myöskin hyvin, sekä maahanmenon harjottelua, niin että Arska oli mun vieressä perusasennossa. Tässä käy yleensä niin, että Arska tuijottaa mua niin tiivisti, että maahanmeno on ihan vino. Niinpä harjoitellaan sitä nyt niin, että vähän matkan päässä on alustalla nami ja sen saa ottaa, jos maahanmeno on suora. Tämä tuntuu ainakin toistaiseksi toimivan.

Lopuksi vielä tunnari. Laitettiin taas keko kapuloita, jotka ei ollut mun hajusia ja niiden taakse n.metrin päähän nurmikolle vähän piiloon oma hajustettu kapula. Ekalla kerralla Arska haisteli hetken kekoa, mutta huomasi, ettei ole omaa kapulaa ja lähti etsimään ja löysi omansa!!! Jes!
Tehtiin vielä toinen kerta sama juttu ja taas onnistui! Vitsi, kun oli superupea mies! :D

Sitten laitoin Arskan autohäkkiin lepäämään, kun Johanna teki vielä Nepin kanssa. Ajattelin testata häkkileikin toimivuutta (kun ollaan sitä jo kauan tehty) ja jätin häkin oven auki. Siellä se Arska kökötti rauhallisena ja lopulta rauhoittui niin että laittoi makuulle!! Kävin tietysti palkkailemassa välillä.
Eli kyllä on häkkileikistä ollut huimasti hyötyä, kun koira joka ennen kiljui kun sen laittoi häkkiin (ja varsinkin jos muut saivat reenata!) pysyi siellä nyt itsekseen rauhassa! Hihii, tää oli päivän paras hetki! :)
Kun se siellä noin hienosti köllötteli, niin mun oli tietysti pakko palkaksi vielä tehdä jotain, joten tehtiin vielä luoksetulo ja sen jälkeen metsään kävelylle. Tai no, KÄVELY ei ehkä ole ihan paras sana kuvaamaan Arskan metsässä irrottelua ;)

Oho, tulipas pitkä stoori! Hyvä jos joku on jaksanut lueskella tänne asti :)