Tänään oltiin tokoilemassa Miian & berni Leon kanssa :) Mukana olivat myös hoidossa olevat Anni ja Neppi, jotka saivat loikoilla varjossa ja tehdäkin ihan pikkasen.

Tällaista puuhailtiin;
-aluksi tehtiin vähän liikkeestä seisomisen pysäytyksiä, jotka meni tosi hienosti.
-sitten ruutuun menoa, tehtiin Miian merkeillä, jotka olivat kyllä aika samanlaiset kuin omat, mutta olipa ruutu jo valmiiksi rakennettuna kun mentiin, se oli ainakin eroa meidän treeniin. Tehtiin pari kertaa namin kanssa ja pari kertaa ilman, hienosti ja vauhdikkaasti meni :)
-luoksepäästävyyttä. Miia tuli kaksi kertaa ja vähän rapsutteli, Arska pysyi hyvin sivulla, tosin mulla oli kyllä namit kädessä. Tätä tarvii treenata PALJON.
-tauon jälkeen vielä paikallaolo. Kävin palkkaamassa aika nopeasti ja vapautinkin aika pian, kun Arska oli niin rauhallisesti.  Urosberni Leo oli hyvää häiriötä meille, mutta me taidettiin olla vielä parempaa häiriötä, kun syöpöteltiin siinä vieressä ;)

Kiitos Miialle mukavista treeneistä, otetaan pian uusiks ja ehkä vähän isommallakin porukalla! :)

Sää oli aurinkoinen ja kun oltiin kävelty kotiin, niin saivat spitzelit mennä vilvottelemaan järveen. Neppi seisoikin siellä varmaan pari minuuttia vaan paikallaan :)