Huh huh Arskalla on ollutkin vähän treenitaukoa, johtuen mun menoista/flunssasta/yleisestä väsymyksestä... Silmänisku Vasta torstaina alkoi tuntua mun osalta jo vähän paremmalta, Arskalla taas oli pää aika repeämispisteessä. Viikolla siis tottisteltiin vain vähän sisällä.

Perjantaina päästiin pitkästä aikaa tottisteleen Johannan ja spitzelien kanssa, ja Arska ei ollut ainoa jolla oli treeni-intoa - tuntui se vaan taas mustakin niin ihanalta näin pitkän tauon jälkeen! Treenailtiin kirjaston parkkiksella (joka oli meille uusi treenipaikka) ja siellä oli jonkin verran häiriötäkin.

-alotettiin ruudulla, kun arvelin että voisi vauhtia riittää. Laitoin matonkin sinne jo valmiiksi ennen kun otin Arskan. Mentiin n. 8 metrin päähän, virittelin Arskan ja se meni suoraan ruutuun matolle! Vau mikä mies! Hymy Otettiin vielä pidempiäkin lähetyksiä, pisin n. 20 metristä. Arskalla on kyllä vähän omalaatuinen tyyli ruutuunmenossa - se alkaa loikkia sinne n. 5 metriä ennen ruutua ja saattaa samalla murahdella mennessään. Innolla kuitenkin menee!

-seuraavaksi pitkä seuraaminen, joka oli loistavaa! Arskalla riitti intoa mutta myös keskittymistä, ja pysyi koko ajan hiljaa Hymy Palkkailin aika paljon. Meillä oli siinä pieni välikohtauskin, kun yksi nainen kulki koiriensa kanssa ohi ihan läheltä. Aluks Arska seurasi nätisti vaikka huomasi koirat, mutta sitten kun koirat alkoi haukkua, niin Arska meni ilmoittamaan kuka täällä oikein treenaa...Nolostunut Onneks Johanna oli just koirien ja Arskan välissä ja sai karjastua Arskalle. Sitten Arska tulikin mun luo ja jatkettiin vielä vähän seuraamista, sitten kunnon palkka.

-heti perään tehtiin vielä kerran ruutu (palkaksi seuraamisesta) n. 10 metrin päästä. Koirat oli kulkeneet ihan ruudun läheltä, mutta Arska meni epäröimättä suoraan ruutuun, jes Nauru mahtava mies!

Välissä Arska sai vain oleilla mun kanssa, makailla ja olla Nepille häirönä.

-jatkettiin kaukoilla, jotka sujui hyvin. Johanna oli myös vähän häiriönä, ''liikkeenohjaajana'' Arskan selän takana. Toi liikkeenohjaaja selän takana on muuten asia, joka meidän pitää vielä hyvin harjoitella ennen koetta! Nyt sujui hyvin, mutta vieras ihminen on Arskalle suuri häiriö.

-luoksetulon pysäytys ok.

-liikkeestä seisomisessa Arska pysyi superhienosti, kun kävelin selän taakse! Mutta aavisteli kuulemma vähän palkkausta kun kävelin eteen.

-nouto oli aikamoista sähellystä, se on mennyt jo niin paljon paremminkin. Nyt Arska ehti kerään kauheet kierrokset, mutta saatiin onnistunutkin suoritus.

-lopuksi vielä paikallaolo Annin kanssa. Nyt oli uusi paikka ja uusi piilo, olin piilossa reilun minuutin. Arska pysyi tosi rauhallisesti Hymy

Sain taas aika paljon vinkkejäkin Johannalta, mikä oli tosi hyvä. Tällai kun paljon yksin treenaa, niin kangistuu kaavoihin niin helposti... Mutta hauskat treenit oli!

Tänään käytiin vielä päivälenkin ohessa päiväkodin parkkiksella tokoilemassa.

-seuraaminen oli ok, musta kyllä tuntui että Arska vähän edisti.

-liikkestä maahanmenoa hienosti, tehtiin pienissä osissa.

-paikallamakuussa menin taas kauemmas piiloon ja Arska oli noussut n. 10 sekuntin jälkeen. Korjasin, menin uudelleen piiloon ja palkkasin.

-kaukojen hiomista, nää tänään hyvin!

-uudestaan paikallamakuu, olin piilossa jopa 2 minuuttia. Arska pysyi upeesti ja oli todella rauhallinen kun palasin sen luo!

-luoksetulon pysäytys ok, mutta Arska näytti vähän kyllästyneltä. Siltä musta kieltämättä itsestäkin vähän tuntuu, kun ollaan tehty sitä niin kauan samallailla. Täytyy keksiä siihen jotain uutta!

Onnistuneet treenit, oltiin molemmat tyytyväisiä Hymy