Aamupäivällä käytiin treenailemassa Miian & Leon kanssa.
-Seisomista sekä paikallamakuuta niin, että reilun metrin Arskan edessä oli nami ja minä kävelin n.3-4 metriä Arskan taakse. Kun Arskan katse oli kohti namia, niin vapautus namille. Tehtiin vähän myös istumista, mutta ilman namia, koska tää on Arskalla vahvin ja hienosti se siinä pysyi.
-Noutokapulan takaakiertoa vähän eri suunnista (mun heittotaitoon kun ei voi täydellisesti luottaa ;)) ja palkka vain kierrosta. Vähän ääntelehti, mutta muuten ok. Pari kertaa toi myös perille ja loppuasento on parantunut! :)
-Tehtiin taas pitkä pätkä seuraamista. Aluks hyvä kontakti, mutta asento ei paras mahdollinen. Tein vähän liian pitkään, ja Arskan keskittyminen alkoi herpaantua. Saatiin loppuun kuitenkin vielä hyvä pätkä. Hidas seuraaminen tänään tosi hienoa!
-Luoksetulon pysäytys, niin että Miia kommentoi. Jätin taas istumaan ja kun kutsuin, niin taas ihan järjetön vauhti! Reagoi kyllä heti käskyyn, mutta jarrutuksessa tuli vielä muutamia askeleita. Toka kerta lyhyemmällä matkalla ja pysähtyminen paljon parempi! Kyllä se vielä onnistuu.
-Noutoa tehtiin vielä pari kertaa uudestaan. Eka kerralla Arska ei kattonut kapulaan, kun annoin käskyn ja se lähti jonnekin etuviistoon, mutta huomas sitten kapulan. Toka kerta parempi, vaikka kapulan ottaminen kestikin, koska oon palkannut niin paljon takaakierrosta. Nyt voin varmaan sitä välissä palkkaamista vähentää ja alkaa kehua kapulan ottamisesta.
-Paikallaolo Leon vieressä, menin 10 sekunniksi piiloon, pysyi rauhallisesti, niinpä palkka ja vapautus.
-Loppuun vielä ruutua. Rakensin ruudun niin, ettei sivusta päässyt sisään (mitä Arska on pari kertaa tehnyt). Ensin alustan kanssa n. 15 metristä, se ok. Ilman alustaa hiukkasen lähempää, lähti hyvin, mutta pysähtyi ennen ruutua. Olin hiljaa ja Arska lähti uudestaan ruutuun, pysähtyi vielä uudestaan, mutta päätyi loppujen lopuksi keskelle ruutua, kun sen sinne pysäytin. Palkka ruutuun. Sitten uusiks alustan kanssa, taas ok ja ilman alustaa, jolloin pysähtyi taas kerran matkalla. Lopuksi otin vain n. 5 metrin päästä, jolloin meni suoraviivaisesti keskelle ja ruutuun superpalkka. Pidettiin pieni tauko ja tehtiin vielä kerran lähetys 5 metristä ilman alustaa. Taas hyvin ja superpalkka.
-Arska sai vielä tehdä tasapainoharjotuksia sellaisella kentänlanaamistelineellä. Alku oli vähän hankalaa, mutta lopulta pienellä avustuksella löytyi tasapaino ja pysyi laudalla oikein hyvin ;)

Kun oltiin lähdössä, niin seistiin vielä Miian kanssa paikallaan ja juteltiin varmaan kymmenen minuuttia. Yhtäkkiä huomasin että Arskahan oli ihan rauhallisesti, siis ei tapansa mukaan vinkunut/haukkunut turhautuneena! Lähdettiinkin siitä sitten aika pian, kun Arska kerta oli niin nätisti :) Muutenkin Arska oli treenien aikana rauhallisempi kuin yleensä, mutta teki kuitenkin innolla, ehkä ollaan menossa parempaan suuntaan :) Suuri kiitos Miialle taas seurasta ja vinkeistä!