Tää viikko on mennyt vähän lepäillessä....;) Ollaan me vähän jotain kotosalla puuhailtu.

Tänään taas tavallisiin ryhmätreeneihin Arskan ja Vaun kanssa. Alkaa olla viimesiä treenikertoja Vaun kanssa, ihanaa on kyllä ollut saada sen kanssa agiliidellä :)
Alotin Arskan kanssa ja meni aivan superhienosti!!! Se pysyi lähdössä (kerran varasti treenien aikana, mutta muuten pysyi), rata meni loistavasti ja A:n kontakti onnistui ekalla kerralla :) muuten kun tultiin radalla kontaktille, niin Arska ei pysähtynyt alastuloille :( Puomi onnistui kyllä koko treenien viimesillä kerroilla superhyvin, vaikka ollaankin sitä niin vähän treenattu!! Olin tosi tyytyväinen siihen :D
A sen sijaan ei sitten tänään radalla toiminut... Argh. Päästään vielä tiistaina treenaan, niin katsotaan josko saataisiin tehtyä sitä vähän... Myös pujotteluunvienti oli tänään vähän ongelmallinen, mutta muuten olin sairaan tyytyväinen ohjauksiin :)

Vaun kanssa meni eka kerralla tosi hienosti, sitten tehtiin uudestaan ja plääh, levis koko pakka... Siis molemmat mentiin ihan sekasin, eikä tullut mistään mitään ;) Mutta vitsi Vau kyllä osaa älyttömän upeasti mennä pujotteluun! Tokalla radalla meni sitten paremmin, yhteen putkeen Vau ei ensin meinannut uskaltaa mennä, kun seisoin putken takana. Pelkäs juoksevansa mua päin, kohtelias likka :)
Kivat treenit oli ja onnellisia koiria :)