Tänään ajeltiin auto täynnä spitzejä Turkuun kisoihin, mutta vain Arska kisas.

Eka rata oli hyppis. Arska nousi lähdössä seisomaan heti kun jätin sen, mutta kävin laittamassa takasin istumaan. Ja se istui kunnes vapautin sen toisen hypyn takaa! Eka rima kuitenkin tippui, muuten ei virheitä. Luulen, että pohja oli Arskalle vähän outo, koska koko radan ajan sen meno tuntui vähän kankeelta... Uuden hienon ATT-hallin pohja oli siis tekonurmea, mutta tuntui aika kovalta.

Seuraava rata oli agirata, taas sama homma lähdössä, paitsi nyt ei malttanut istua vaikka huomautinkin. Käskin kuitenkin kahden hypyn takaa istumaan ja Arska totteli Hymy Rata oli kiva ja meillä meni tosi hienosti. Kontakteilla Arska ei pysähtynyt, mihin vähän petyin. Tuloksena kuitenkin nolla ja sijoitus 4.! (luokassa n. 55 koiraa)

Viimeinen rata oli myös agirata ja tääkin aika kiva. Lähdössä sama juttu kuin viime radalla, nousi seisomaan, mutta istui kun käskin 2 hypyn takaa. Pujottelunkulma oli suht vaikee avokulma, mutta ehdin hyvin näyttämään sen ja se onnistui. Nyt Arska pysähtyi myös puomin alastulolle. Tehtiin toinen nolla, tosin aikamoisilla kaarroksilla. Mutta kaarroksista huolimatta voitettiin! Nauru (luokassa 50 koiraa)

Tuloksena siis meille kolmas tuplanolla!! Nauru Ei ollenkaan huono pääsiäinen Silmänisku Meillä oli hauskaa ja erityisen tyytyväinen olin kaikkiin kolmeen pujottelun sisäänmenoon, ne oli hienoja!