Sunnuntaina oltiin Miian kanssa tokoilemassa Asuntilan kentällä. Treenit sujui tosi kivasti! Alotettiin ruutuun lähetyksillä, jotka hienosti, vaikka vähän piti kaartaa kun Leo oli niin lähellä katselemassa. Mutta ei häiriintynyt sen enempää!

Seuraaminen oli mukavaa Tehtiin käännöksiä, juoksua, pysähdyksiä ja liikkeestä maahanmenokin. Nouto oli ok, ja kaukoissa Miia sai olla Arskan selän takana liikkurina. Aluksi se häiritsikin aika paljon, mutta sitten lähti sujumaan. Paikallamakuu n. 1 min 30s. pysyi upeesti, vaikka oli aika paljon häiriötä

 

Tiistaina aloitettiin agitreenit Teron ryhmässä. Paikka oli myös uusi, eli halli Nokialla, joka kieltämättä tuntui aika ahtaalta agilityn suhteen...Mutta ei valiteta, kun on kuitenkin muuten hyvä paikka

Teron radat oli mukavia, mutta eka rata meni sekä Arskan että Vaun kanssa toooosi kankeesti. Ekalla kerralla tuntuikin ihan kauhealta mennä, kun pelkäsin koko ajan että törmään johonkin ja muutenkin oli vähän outoa mennä siellä hallissa. Tuntui kyllä Arska ja Vaukin olevan vähän ihmeissään.

Toka kerta sujui molempien kanssa onneksi jo mukavammin! Virheitä ei tullut juuri yhtään, hiottiin vain kaarroksia. Tero antoi tosi hyviä vinkkejä!

 

Treenien jälkeen mentiin vielä Elisan kanssa tutustumaan halliin, mikä olikin tosi jännä kokemus! Varsinkin kun oli niin paljon koiria. Elisa oli aika ihmeissään, mutta naksuttelin ja palkkailin kontaktista. Tehtiin myös vähän hyppyä ja putkea, josta lopuksi superpalkka.