Jaahas, onkin jäänyt kirjottamatta muutaman päivän treenit. No, sunnuntaina (illalla, kun olo oli jo parempi mahataudin jäljiltä) ja maanantaina treenaattiin omassa pihassa lähtöä, pujottelua, ym. pientä.

Eilen alkoikin agitreeneissä kesäkausi, ryhmä vähän muuttui, mutta koulutusohjaaja pysyi samana :)
Tehtiin ensin pieni lämmittelyharjotus ja sen jälkeen pidempi n. 20 esteen mutkikas rata ;) Se oli tosi kiva ja menikin hyvin, muutamia virheitä tuli, mutta korjattiin ne ja joissakin kohdissa koitettiin eri vaihtoehtoja. Musta tuntuu, että Arska on alkanut tehdä tiukempia kurveja ja jaakotuskin onnistuu meillä jo hyvin! :) Näistä kiitokset kyllä Samulle (koulutusohjaajalle), tosi hyviä vinkkejä on tullut.
Ratojen ohessa tehtiin lähtöharjotustakin, joka oli ok. Kerran Arska varasti, kun Johanna kävikin laittamassa namin enkä mä ja perhana kun en ollu varautunu sen varastamiseen. No seuraavilla kerroilla kuitenkin onnistui!
Hyvä mieli jäi näistä treeneistä ja niin kuin sanoin Johannalle, niin olin kyllä jättenöjd! ;)

Tänään käytiin sitten vielä Mutalassa treenaamassa lähtöä, meni oikein hyvin! Tehtiin niin, etten mä vienytkään namia, mutta yllätys yllätys se löytyikin parin esteen jälkeen. Kerran varasti, mutta korjattiin ja sitten meni taas hienosti! :)

Huomenna sitten Niihamaan epävirallisiin agikisoihin treenaamaan lähtöä :)

Hauskaa vappua kaikille! :D