Eilen perjantaina käytiin eläinlääkärissä tarkistamassa onko antibiootit purreet ja tulehdusarvot laskeneet. Ja ne oli! Ainoastaan Arskan virtsan pH oli korkea ja siellä oli kiteitä, joten Arskan pitää juoda enemmän ja ostettiin sitä varten myös erikoisruokaa. Mutta muuten ARSKA ON VIHDOINKIN KUNNOSSA! Ja mä olen niiiin onnellinen, kun se pystyy taas elään normaalia elämää!

Olen treenaillut sekä Arskan että Elisan kanssa loppuviikosta ja kirjotan tähän vielä lyhyesti molempien treenailut. Lisäksi pääsin taas keskiviikkona agiliitämään Vaun kanssa Samun ryhmään. Yksinkertaiset, mutta haastavat ja tosi kivat treenit!

Tässä Arskan treenailuja;

ke: Tein Arskalle pellolle ihan lyhyen jäljen, ehkä n. 70 askelta. Vanheni ehkä 10 minuuttia. Jäljellä yksi kaarros ja ekaa kertaa yksi 90 asteen KULMA. Tuuli kovaa, mutta kulma oli myötätuuleen. Arska meni tosi hienosti! Pysyi koko ajan jäljellä ja kulmakin onnistui hienosti! Taisi mennä yhden askeleen ohi, mutta sitten kääntyi heti oikeaan suuntaan!

pe: Kun Arska oli todettu terveeksi, niin ei muuta kuin agiliitämään Ennen kuin mentiin vetään kesän viimeiset treenit, niin treenattiin Johannan kanssa omat koirat. Arska pääsi tekemään lyhyen ratapätkän, joka sujui hienosti! Vitsit, kun oli niiiin ihanaa mennä Arskan kanssa rataa Sen kanssa on vaan niin oma rytmi ja se kanssa meno tuntuu niin sujuvalta. Mä oon vieläkin onnellinen, kun pääsin sen kanssa eilen agitreeneihin, kyllä sitä on odotettu!

la: Tein Arskalle taas pellolle jäljen, tarkoituksena treenata vielä kulmia ennen kun siirrytään metsään. Jälki oli n. 110 askelta ja siinä oli yksi kaarros ja kaksi kulmaa. Ja nyt oli kyllä sellaista häsellystä, että huh huh... Mun olis pitänyt rauhottaa Arska ennen jälkeä, sillä oli kauhee into. Kaarroksessa se jo kadotti jäljen, löysi sen taas just ennen kulmaa, missä tietysti kadotti sen uudestaan.... viimeinen kulma ja siitä loppuun, oli suht ok... Täytyy ottaa vielä ainakin yks peltotreeni ennen metsään siirtymistä ja saada taas vähän tarkkuutta, sekä kulmia vielä uudelleen.

 

Sitten Elisan treenailuja;

ke: Ennen Vaun treenejä Elisa pääsi treenaan tanskalaista aitaa (siis kolme hyppyä vierekkäin) U-käännöksillä. Sujui upeesti! Lisäksi tehtiin putkella poiskääntöä, sekä puomia ja A:ta kokonaan. Taitava tyttö!

pe: Elisa sai harjoitella taas poiskääntöä putkella, nyt otettiin hyppykin mukaan. Hienosti meni! Lisäksi muistuteltiin vähän takaakiertoa ja valssia. Näiden lisäksi Elisa sai tehdä taas puomia ja A:ta, sekä aloittaa KEINUN HARJOITTELUN! Nyt keinu oli vain 5 cm. irti maasta, eli ei vielä kauhea kolaus ja paljon palkkaa kontaktilla.

la: Elisa sai treenata pihassa pujottelukujaa. Nyt vain kertailtiin sitä 9 cm, kun tuotti viimeksi vähän päänvaivaa. Nyt sujui hyvin. Lisäksi putkella taas poiskääntöä, alkaa sujumaan Ai niin, ja oon samalla opettanut vähän uutta käskyä "Käsi" eli että Elisa tulee ihan lähelle (käteen ottamaan palkan).