Sunnuntaina oltiin taas maneesilla ryhmätreeneissä. Onneksi päästiin sinne lumimyrsystä huolimatta. Treenit meni tosi hyvin, tein tällä kertaa enemmän niin, ettei kontakteilla ollutkaan namia, vaan palkkasin itse. Arska meni silti hyvällä vauhdilla loppuun ja pysähtyi odottamaan. Jes! Lopuksi kuitenkin tein pari kertaa niinkin, että kontaktilla oli nami, eikä Arska tiennyt sitä.
Ohjauksiakin tuli treenattua, niissä ei mitään erityistä. Paitsi kun jouduin lähettämään Arskan kaukaa putkeen ja jäämään itse toisen esteen taakse, niin Arska ei meinannut mennä putkeen. Itselläni aina vauhti aikalailla pysähtyi, kun jouduin jäämään toisen esteen taakse, mutta lopulta myös putkeen lähetys onnistui.
Yhdessä kohtaa testasin, että lähetin arskan itsenäisesti hypylle ja pujotteluun ja jäin sivusuunnassa ainakin kolme metriä irti pujottelusta. Ja minun ja pujottelun välissä oli jopa pituus-estekin, mutta Arska silti pujotteli itsenäisesti loppuun, kun vain menin mukana, vaikkakin kaukana!! Täytyy myöntää, että olin siitä aika ylpeä :) Me ollaan harjoiteltu sitä itseksemme vasta vähän aikaa sitten.

Viime viikolla me oltiin yhdessä Johannan ja kaikkien spitzien kanssa lenkillä ja samalla kuvailtiin koiria. Sain nyt vihdoinkin siirrettyä kuvat tänne blogiin (ensin kone ei suostunut niitä siirtämään), joten laitan tänne pari kuvaa, Arskasta ja koko spitzlaumasta.

1265980.jpg

1265982.jpg