Kirjotan nyt vaan nopeesti eiliset kisatulokset, kun pitää mennä jatkamaan pakkaamista viikonloppua varten...
Eilen siis suunnattiin Pirkkahallille agikisoihin ja juoksin taas 2 kertaa Arskan kanssa ja 2 kertaa Vaun kanssa.
Arskalaisen kanssa ekan radan lähtö oli ihan sähellystä, kun kuuluttaja kuulutti radalle lähteviä koirakoita, eikä sanonu meitä ollenkaan, niin mähän menin ihan paniikkiin! No, Arska otti musta hirveet kierrokset kun paniikissa juoksin sanomaan kuuluttajalle, että kyllä me täällä ollaan!!! Lähdössä siis Arska nousi, kävin laittaan takasin ja olin itse ihan sekasin osan radasta. Loppuradasta tulikin hylky, Arska meni yhden väärän hypyn. Keinun kontakti oli UPEA, mutta muuten aikas häslärata.
Hyppyrata meni sairaan upeesti, vain yksi hypyn ohitus ja siitä 5 vp. Mutta Arska pysyi lähdössä (kun vähän sille karjasin...;)) ja oli hauskaa! Tykkäsin tästä radasta!

Vaun eka rata oli todella VAIKEE, mutta kyllä me se sitten selvitettiin :) Vain pujotteluun väärään väliin (vedätin pikkasen) ja keinun ylösmenolta myös 5 vp. Mutta hieno rata!
Hyppyrata oli sama kuin Arskalla ja siinä sai todella JUOSTA! Mutta mä ehdin hyvin joka paikkaan ja rata oli UPEA! Vau pysyi myös molemmilla radoilla lähdössä :)
Hyppyradalla tehtiinkin Vaun kanssa NOLLA ja sij. 3.!!! :D Eikä oltu paljon jäljessä voittajia, luultavasti jopa samalla sekunnilla.

Ilta oli tosi hauska ja venyi pitkään, oltiin kotona vasta klo 12. Aamulla kuitenkin reippaina suunnattiin treenikentälle, tehtiin vain muutama kerta lähtöä, puomia ja A:ta. Hyvin meni!

Nyt täytyy jatkaa pakkaamista ja huomisaamuna lähdetään ajelemaan kohti Varkautta ja SM-kisoja! Kivaa lähteä reissuun ja pääsee vielä agiliitämään! :D