Eilen päästiin Johannan kyydillä tiistai-agitreeneihin molempien Vaun ja Arskan kanssa. Samu oli suunnitellut tosi kivat, mutta kuitenkin haastavat radat. Arskan treeneihin olen ihan älyttömän tyytyväinen, koska tehtiin heti ekoilla kerroilla molemmilla radoilla puhtaat suoritukset! (paitsi ekalla kerralla tultiin vähän vinosta keinulle ja Arska luiskahti siitä.) Radat oli aika pitkät, mutta mä muistin ne silti ;) ja meno oli sujuvaa, Arska pysähtyi kaikille kontakteille upeesti ja vaikeet pujottelut onnistui ongelmitta. Mahtimies :D

Vaunkaan treeneissä ei ole valittamista, sen kanssa tehtiin myös hienoja puhtaita suorituksia, ekalla kerralla tosin aikamoisien kaarien kera, eipä kuitenkaan vääriä esteitä ;) Ainoa virhe tuli pujottelussa, ekalla kerralla vedin sen sieltä liian aikasin ja tokalla kerralla meni väärään väliin. Mutta supertreenit kuitenkin! Vau on kyllä upea agilitykoira ja on ihanaa nähdä kuinka se nauttii radalle pääsemisesä :)


Maanantaina alotettiin heti AVO-luokan liikkeiden treenaus ;) Arska oli niin intoa piukassa ja itselläkin on taas enemmän innostusta treenata, kun ei tarvi enää niitä ALO-luokan liikkeitä hioa. Ekaks tehtiin noutoa, joka on nyt tosi hyvässä vaiheessa.
Seuraavaks tehtiin kaukojen maahan-istu-vaihtoja, joka onkin parhaassa kunnossa kaukoista. Tehtiin ensin parista ja sitten viidestä metristä, ei mitään ongelmia ja tekniikka oli super!
Lopuksi tehtiin vielä hyppyä, jätin Arskan istumaan toiselle puolelle ja kutsuin sen sieltä. Välillä jätin myös vähän vinoon ja pari kertaa kävin palkkaamassa pysymisestä. Hienosti meni :)
Kaiken kaikkiaan siis erittäin onnistuneita treenejä :)