Tänään siis Teivossa möllitoko ja me oltiin alokasluokassa. Arska oli aivan uskomattoman ihana! :D
Tässä tulokset;

-luoksepäästävyys: mulla oli namia ja palkkasin heti rapsuttelun jälkeen, Arska istui uskomattoman rauhallisesti! Vieras tilanne ja ihminen, mutta meni upeasti! Koska palkkasin, numero oli 7.
-paikalla makaaminen: Tämäkin aivan mielettömän hienosti! Arskan viereinen koira (jackrussel) nousi ja tuli haistelemaan ensin Arskan takapuolta ja sitten se tuli Arskan naaman eteen. Mutta Arska pysyi upeasti loppuun asti, vaikka vielä lisäksi kaksi koiraa lähti juoksemaan! Arska vain vilkuili jackrusselia ja mua siihen malliin, että ''mut kyllä käskettiin pysymään täällä...'' Uskomaton mies! :D Palkkasin heti koiran luo palatessa, joten numero oli taas 7.
-seuraaminen kytkettynä: Hienosti meni, vähän päästi ääntä kun lähdin niin reippaasti juoksuun. 10
-seuraaminen taluttimetta: Upeaa keskittymistä, piti koko ajan paikkansa! 10
-liikkeestä maahanmeno: MAHTAVA! 10
-luoksetulo:
nopea vauhti ja täpäkkä sivulletulo. Upea! 10
-liikkeestä seisominen: ei onneksi istunut ;) Tosi hienosti meni! 10
-hyppy: hetken viiveellä lähti, mutta muuten hyvin! Meinasin unohtaa, ettei liikkeenohjaaja käskytä seisomiskohtaa, mutta muistin sen lopulta ;) 10
-kokonaisvaikutus: 10

Yht. 185 pistettä   sij.3

Eli aivan sairaan upeasti meni!!! Mahtava mies! :D Siitä ihmetyin suuresti, että liikkeeseen valmistautuessa, kun otin Arskan perusasentoon, niin se haukkui?! Ei se ennen tokossa oo haukkunut...No, vieras tilanne totta kai, mutta silti. Keskittyminen koetilanteessa siis tosi upeaa!
Ja taas Arska rakastui, tällä kertaa NARTTUbortsuun...Lopuksi kyllä yksi corgikin oli Arskan mielestä tosi ihana! Mä en ymmärrä mikä haku sillä nyt on päällä, johtuisko siitä, että meidän lenkkipoluilla on liikkunut juoksuisia narttuja...?
Onneksi rakkauselämä ei kuitenkaan vaikuttanut kehässä ja meillä oli tosi hauskaa!
Nyt vaan harjotusta luoksepäästävyyteen ja muutenkin varmuutta, heinäkuussa mennään sitten ekaan viralliseen kokeeseen :)