Eilen käytiin tottistelemassa itseksemme. Alotettiin perusasennon harjottelusta, kun Arska jää siinä joskus vähän vinoon, ellen katso sitä. Tää meni ihan ok, harjoteltiin naksun avulla. Sitten yksi pidempi luoksetulo, joka oli tosi hyvä!

Seuraavaksi jätin Arskan ruutuun makaamaan ja kutsuin sieltä seuraamaan. Viime kerralla tää vähän epäonnistui, koska aina kun ajattelin että palkkaan Arskan extrapalkalla, kun se tulee seuraamiseen, niin teinkin jotain (en tiedä mitä) erilailla, eikä Arska lähtenytkään seuraamiseen. Sit mulla alko mennä hermo, ja jäin hinkkaamaan sitä...:/
No mutta, tällä kertaa se onnistuikin loistavasti!! Tein muutaman toiston ja tällä kertaa lopetin oikeaan aikaan hyvään suoritukseen ja annoin sen extrapalkan :)

Lopuksi vielä seuraamista, joka oli oikein hyvä. Välillä oli vähän edistystä, mutta Arska korjasi sen itse ja palkkasin sitten oikeasta paikasta.

Tänään ei olla treenattu kuin vähän pikkujuttuja kotona, koska olin päivän töissä Tampereen KV-näyttelyssä. Josta muuten ostin Arskallekin vähän tuliaisia...;)