Aikaisin aamulla lähdettiin spitzeleiden kanssa huristelemaan kohti Turkua ja lämmintä ATT-hallia, joka on kieltämättä aikas mukava kisapaikka pakkassäällä  Vau joutui valitettavasti jäämään kotiin sairastelemaan, toivottavasti paranee pian!

Ekalla radalla hylkäännyttiin jo alussa, kun siinä oli taas putki puomin alla ja tietenkin piti mennä putkeen, joka aivan puomin vieressä - ihanaa (lue: aina yhtä ärsyttävää). No, Arska meni tietenkin puomille. Tosin suurin osa koirista tais mennä putken sijasta A:lle, joka oli myös niin ihanasti lähellä tätä putki-puomi-hässäkkää... Loppurata oli ok, paitsi puomin alastulon loikkasi (olin taas jäljessä ja putki siinä välissä), palautin kontaktille, mutta eihän siitä mitään apua kuitenkaan ole...

Toka rata meni paremmin, mutta koko ajan oli sellainen veitsenterällä-tunne, siis ettei oikein ollut otetta Arskaan. Saatiin kuitenkin nolla ja nopea sellainen ja voitettiin! Samalta radalta Annille ja Nepille nollat ja Nepille vielä Agilityserti!

Ekalla ja tokalla radalla tuomarina Anne Savioja.

 

Vika rata oli tosi kiva (tuomarina Anders Virtanen) ja se tuntui mukavalta mennä. Mulla oli taas ote Arskaan ja rata meni tosi sujuvasti Sitten se perhanan puomin alastulo...Sieltä siis vitonen. Jään siinä aina jälkeen ja Arska sitten omatoimisesti vapauttaa itsensä sieltä Äh, en tiiä mitä tekisin sen kanssa. Treeneissä ottaa sen aina hienosti ja sitten kisoissa ei taas tietoakaan koko kontaktista. Se ei auta, että kisoissa palautan sen kontaktille, oon tehnyt sen jo niin monta kertaa. Jotain täytyis keksiä.

 

Kiva kisapäivä taas takana, jonka kruunasi tietysti ABC