Eilen illalla huristeltiin Johannan ja kaikkien spitzien kanssa agiliitotreeneihin Mutalaan. Koska Samu oli matkoilla, niin Johanna oli tällä kertaa miettinyt meille treenit. Kivoja hyppykuvioita, joita pysty soveltamaan vähän miten halusi.

Arska meni hienosti! Aloitettiin puomilta ja alastulo oli taas treeneissä kuin unelma...Ratakin sujui upeesti, ei virheitä, sitten toisella kertaa koitin vaan saada tiukempia käännöksiä.

Tokalla kierroksella koitin taas sellaista todella tiukkaa ja haastavaa takanaleikkausta (en nyt sitä oikein osaa selittää) ja kyllä se sitten toimikin, kun olin itse oikeassa paikassa Nauru Sen sijaan välistäveto ei meinannut jostain syystä millään onnistua, kun tultiin sinne vauhdilla putkesta. Mutta sitten Johanna taisikin keksiä, mistä se johtui. Aina kun tein välistävedon ilman vauhtia, niin heilutin vastakättä. Putkesta tullessa, vain näytin vastakättä, en heiluttanut. Sitten toimikin, kun tein niin kuin olin Arskalle opettanut Cool Lähdössä Arska pysyi hyvin Hymy

1515894.jpg

 

Elisa sai harjoitella U-käännöstä hypyillä, rimat matalalla. Sujui hyvin, otettiin putkestakin vauhtia. Ja voi herranjestas millä vauhdilla se jo menee! Putkeenkin pystyin sen jo lähettään kaukaa ja vaikeasta kulmasta, vaikkei niitä ollakaan harjoiteltu. Mutta vauhti tuo haastetta ja kerran Elisa ei saanutkaan käännettyä itseään toiselle hypylle, kun itsellänikin oli vielä vauhti kesken. Muuten hienosti!

Lisäksi harjoiteltiin taas puomin alastuloa, ensin vain naksuttelin oikeasta paikasta. Sitten jätettiin alastulolle nami, ja nostin Elisan suunnilleen alastulon taitekohdalle. Siitä sitten hienosti alastulolle, mutta muutaman kerran Elisa alastullessa meni vähän sivuun ja takajalat tippuivat puomin viereen. Sitten vaan korjattiin ja siitä palkkaus.

 

Tänään tein pitkästä aikaa jäljen Arskalle! Paikkana oli Asuntilan kentän viereinen nurmikko, klo 19.30. Pituus jäljellä 75 askelta, 30 suoraa, loput loivaa kaarrosta vasemmalle, jälki vanheni 5-10 min. Annoin Arskan tehdä itsenäisen jäljennoston, onnistui hyvin. Muutenkin jälki sujui mukavasti, Arska pysyi koko ajan jäljellä! Vähän oli taas kiireinen tunnelma, ei ehtinyt kovin paljon syödä nameja, mutta teki tarkkaa työtä. Hienosti siis meni näin pitkän tauon jälkeen Hymy Jatkossa olisi taas tarkoitus olla aktiivisempi jäljestyksenkin suhteen Cool

1243873897_img-d41d8cd98f00b204e9800998e