Eilen tiistai-iltana huristeltiin Länsi-Teiskoon agin vapaaharjotteluun. Treenattiin kahdessa osassa, molemmissa ohjausharjotuksia, joissa oli mm. välistävetoja, poiskääntöjä, sylkkäreitä ym.. Myös keinua tehtiin paljon. Kaikki sujui tosi hienosti, ei mitään moitittavaa Hymy Olin tosi tyytyväinen sekä Arskaan että itseeni,  meno tuntui tosi sujuvalta. Erityisen iloinen olin lähtöharjotuksista, joita tehtiin ihan lopuksi. Tein lähtöä liikkeestä istumisena ja pääsin vikalla kerralla reilusti eka hypyn ohi, niin että Arska pysyi paikallaan ja hiljaa! Nauru Oli aika hämmentynyt pieni mies Silmänisku Sitten vapautinkin Arskan, tehtiin lyhyt ja helppo ohjaus, sitten superpalkka. Aivan mahtava mies!

 

Maanantaina oltiin Miian & Leon kanssa tokoilemassa Veittijärven parkkiksella.

-alotin taas ruudulla, eka n. 10 metristä matolle, sitten n. 15 metristä ilman mattoa. Onnistui upeesti! Loppuun vielä kerta matolla.

-pikkasen seuraamista. Olin nyt tosi tyytyväinen Hymy

-liikkeestä seisominen upeesti! Pysyi hienosti kun kävelin pitkälle eteen ja taakse.

-nouto oli aluks taas sähellystä, mutta parani vähän kertailun myötä. Täytyy hioa tätä taas kotona.

-kaukoja, niin että Miia oli Arskan takana ja liikkuikin siellä vähän. Arska työskenteli silti hienosti. Palkkailin paljon.

-paikallamakuu ja taas uusi piilo. Siksi eka vain käväisin piilossa ja menin heti palkkaamaan Arskan, koska pysyi tosi hyvin! Sitten uudestaan piiloon 45 sekunniksi, Arska pysyi tosi rauhallisena! Hymy