Tänään kiidin taas äkkiä töistä kotiin ja suoraan Mutalaan ryhmätreeneihin, Hannan kyydillä päästiin. Mukana oli siis Arska, Vau sekä Hanna, pojat ja Hui :) Tänään treenattiin osittain Agirodun tulevaa FAO Open Classin rataa, tosin me ei olla sille menossa. Kivaa oli joka tapauksessa ja olihan se aika kinkkinen ;)

Tein eka Vaun kanssa ja tuntui, että olin vähän hukassa aluks. No, kyllä se siitä sitten pienen hinkkaamisen jälkeen. Tokalla kerralla menikin jo paremmin :) Vau osaa niin hyvin, täytyy vaan itse pysyä hereillä radalla ;)

Arska kävi aika kuumana tänään, mutta jaksoi kuitenkin keskittyä radalla. Radat meni yleisesti ottaen hienosti, oon tyytyväinen. Puomin kontaktille jarrutti jo paremmin (treeni on ainakin vähän tehonnut!), mutta A:n kontaktit hyppi tänään täysin yli. Aikasemmin A on ollut hyvä, mutta täytyy taas kerran alkaa sitäkin hiomaan... Mutta yllätyin tänään ilosesti, kun Arska osas vaikeen pujottelun avokulman, johon vein sen poiskäännöllä!!! Se oli upee ja onnistu joka kerralla! :D

Hauskaa oli taas päästä treenaileen :) Viikonloppuna on edessä aikamoinen urakka, oon Agirodussa töissä molempina päivinä aamusta iltaan. Sunnuntai-iltana me kisataankin Arskan kanssa Nuorten FAO luokassa :) Saa nähdä mitä siitä tulee, kun oon sitä ennen melkein kymmenen tuntia töissä... Täytyy siis ottaa rennosti radalla ;)