Tiistai-iltana kävin tallaamassa Arskalle jäljen läheiselle pellolle Asuntilassa. Heinä oli n. 20-30 cm korkeaa, sää tyyni ja aurinkoinen. Jäljen pituus oli n. 165 askelta (vähän toisistaan irti pituussuunnassa) ja se vanheni n. 35 minuuttia. Jäljellä oli suoraa ja tiukkaa serpentiiniä.

Annoin Arskan tehdä itsenäisen jäljennoston n. metrin päästä ja se onnistui hienosti! Tähän voisi alkaa lisäämään haastetta. Muutenkin jälki sujui oikein mukavasti, Arska haisteli tarkasti. Välillä sille meinasi tulla uskonpuute namien suhteen - ne kun hukkui aika hyvin pitkään heinikkoon - ja silloin vauhti pääsi vähän kiihtymään, mutta sain sen onneksi rauhoitettua.

 

Elisan kanssa treenailin eilen pihassa pujottelukujaa leveys 15 cm. Taas meinasi ensin tulla ohi, mutta palkkasin keskivaiheilla ja siitä hyvin loppuun. Sitten onnistui myös kokonaisena Hymy Lisäksi treenailtiin välistävetoa kahdella hypyllä (rimat 30 cm), palkkasin välissä muutaman kerran. Onnistui hienosti! Cool

1248249853_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Eilen illalla päästiin Arskan kanssa agiliitämään Nauru Samu oli suunnitellut meille hauskan 23 esteen radan. Arskan rata sujui tosi hienosti, ihan itsekin yllätyin Silmänisku Ei tullut kuin yhdessä kohtaa virhe, Arska meni keinulle kun piti mennä viereiseen putkeen - ohjasin siinä vähän huonosti. Toisella kierroksella hiottiin vielä vähän paria kohtaa.

Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa tekemään pitkää rataa ja se vielä onnistuikin hyvin! Hymy Elisa pääsi vielä lopuksi tekemään vähän puomin alastulokontaktia.

Arskalla on perjantaina leikkaus ja se joutuu sitä ennen paastoamaan pari päivää. Se ei siis eilenkään saanut syödä mitään, joten palkkasin sitä herkkuliemellä, joka sisälsi reilusti energiaa ja proteiinia. Hyvin maistui Arskalle Kieli ulkona Illalla huomasin, että Arska nuolee toista etutassunsa anturoiden väliä, ja kun se lähti liikkeelle niin ontui sitä myös. Koitin katsoa mikä siinä on, mutta näytti olevan vain tassun iho ärtynyt. Aamulla se oli jo paljon parempi, laitoin siihen vielä sinkkivoidetta. Mutta kyllä se illalla aika raukalta näytti - väsynyt, nälkäinen ja ontuva pieni koiraparka Otsan rypistys

1249546275_img-d41d8cd98f00b204e9800998e