Tänään aamupäivällä käytiin taas treenailemassa agia. Johanna veti viereisellä kentällä treenejä ja me saatiin treenata omaan tahtiin :) Tän päivän treenien tarkoituksena oli treenata eteenmenoa/loppusuoraa.
 
Aloitettiin kuitenkin vähän eri aiheesta, poiskäännöstä. Tehtiin ekaks pari kertaa poiskääntö ilman hyppyä, sitten yhdellä hypyllä, ja vielä kahdella hypyllä. Sitten otettiinkin vielä yks hyppy ja pituus eteen. Vein siis Arskan lähtöön ja menin itse melkein kolmannelle hypylle. Arska pysyi hienosti lähdössä joka kerralla! Tehtiin kolme kertaa koko poiskääntöharjotus, kaikilla kerroilla onnistui, tokalla kerralla vain tippui rima. Mutta hienosti siis alkoi treenit :)

Tauon jälkeen päästiin sitten kertaamaan eteenmenoa. Tehtiin ekaks 2 kertaa  loppusuora (hyppy+pituus+hyppy), niin että lopussa odotti nami. Sen jälkeen otettiin vähän muuta rataa eteen ja sitten loppusuoralle. Tehtiin 2 kertaa, molemmilla kerroilla meni hienosti ja Arska saikin superpalkan lopuksi. Hienosti juoksi loppusuoran loppuun asti ilman kääntyilemistä, kun huusin ''eteen'' ja tietysti itse juoksin perässä! Loppusuora olikin varsinaista agiliitoa ;)

Aina välillä tein myös vähän Annin ja Nepin kanssa, kun nekin olivat mukana ja niin innoissaan :) Arska sai pitää taukoa sillä aikaa.

Ihan treenien lopuksi, tauon jälkeen, tehtiin vielä A:ta ja puomia. Tänään kontaktit onnistui hienosti! Tehtiin kylläkin puomia ja A:ta vain itsellään, eri meno on radalla. Oon kuitenkin tosi tyytyväinen päivän treeneihin, koska loppusuoratreeni, kontaktit ja lähdöt onnistuivat :)
Ja me niin tykätään agiliitämisestä! :D