Kävin heti koulun jälkeen tallomassa Arskalle jäljen metsään ja se vanheni reilun tunnin. Vaikka viime jäljestä on aikaa varmaan yli vuosi, niin Arska kyllä muisti mistä on kyse, ja etsikin niin tärkeen näkösenä jälkeä, kun oltiin sinne tallustelemassa ;) Arskan jäljestys sujui tosi hyvin, vaikka nameja olikin aika harvakseltaan. Kahdessa kohtaa Arska hukkas jäljen ja nosti silloin pään, mutta löysi hyvin takaisen jäljelle. Yhteen kulmaan olin supertyytyväinen! Oli kivaa pitkästä aikaa tehdä jälkeäkin ja Arskakin näytti nauttivan :) Ihmetyttää vaan, että miks mä haluan tehdä jäljen aina sateisena (tai ainakin hyvin pilvisenä) päivänä...;) Silloin on oikein halu lähteä tarpomaan metsään.

Jäljestyksen jälkeen tottisteltiin vielä vähän kotipihassa. Ekaks rakensin ruudun ja lähetin Arskan sinne tosi läheltä, mutta ilman kosketusalustaa. Löysi hyvin suoraan ruutuun ja pysähtyi heti käskystä. Sitten toinen lähetys n.15 metristä taas ilman alustaa ja tää meni superhienosti! Lopuks vielä yks lähetys ihan läheltä, joka sujui myös ongelmitta. Aivan upeesti siis meni! Aletaan jo kohta päästä alustasta eroon :)

Olin vähän kokeilutuulella myös noudon suhteen ja heitin kapulan heti reilu 10 metriä. Palkkasin Arskan rauhassa pysymisestä ja odotin että se suuntaa katseensa kapulaan. Sitten lähetys ja nouto oli ihan mahtava! Ei Arska nyt ihan täydellisesti sen taakse mennyt, mutta vauhti molempiin suuntiin hyvä, ei pureskelua eikä inahdustakaan! Sekä ruudussa että noudossa tänään aivan hiljaista työskentelyä, loistavaa! :D Nyt jätän noudon hetkeksi tauolle. Upeat treenit oli tänään :)

                         2001548.jpg
                                             yksikorvainen pystykorva ;D