Eilen ajeltiin Hervantaan pienen jännityksen kera, kahden startin sijasta olikin luvassa neljä starttia. Aamupäivällä nimittäin sovittiin Hannan kanssa, että minä ohjaan kisoissa myös Vauta (grotsku), kun Hanna joutui jäämään sairaslomalle. Mukana oli myös ihana pikku (tai no ei nyt enää niin pieni) Hui ihastelemassa muiden menoa :)

Eka rata tuntui minejä katsellessa vaikealta, puoleenväliin mennessä ei ollut tullut vielä yhtäkään hyväksyttyä tulosta. Vihdoinkin päästiin Arskan kanssa radalle ja lähdössä se pysyi tosi hienosti! Ei edes nostanut peppuaan ;) Ekalta radalta saatiin eka NOLLAVOITTO 3-luokassa!!! :D Hienosti siis meni, vaikka puomin kontakti oli kyllä vähän siinä ja siinä. Mutta vaikeat kohdat selvitettiin hienosti! Kyllä Arska on mahtikaveri! :)

Toisella radalla jouduin kuitenkin muistuttamaan, että siellä lähdössä on pysyttävä toisenkin kerran. Arska ensin nousi, kävin palauttamassa, sitten lähti kokonaan kun toisen kerran menin lähtöasemiin. Me lähdettiin kylmästi pois ja jätettiin rata suorittamatta. Tää oli nyt toisaalta tosi hyvä Arskalle, että se tietää, että varastamalla kisoissa ei pääse radalle. Tulipa sekin nyt kerrottua!

Vaun kanssa menin samat radat, jotka molemmat meni tosi hienosti - ja vieläpä harjoittelematta ;) Molemmat oli kuitenkin hylkyjä, kun yksi hyppy olisi pitänyt mennä eri suunnasta... Toisella radalla jouduin palauttamaan myös Vaun lähtöön, koska se varasti heti kun käännyin. Mä alan olla jo konkari tässä hommassa ;)

Mutta mahdottoman hauska ilta oli, kuuluttajallakin oli osansa siihen! :)
Hauskaa oli mennä molempien koirien kanssa! Näillä näkymin pääsen ohjaamaan Vauta myös agin SM:iin, jotka ovat siis ens viikon viikonloppuna. Aikas jänskää! :)