Hyvää pitkäperjantaita kaikille!

Me ollaan treenailtu tällä viikolla muutaman kerran tottista itseksemme, mutten ole jaksanut niitä tänne raapustella. Lähinnä ollaan treenattu noutoa, liikkestä maahanmenoa ja sitten sitä ruutua, jossa sekä lähetyksiä että seuraamiseen kutsumista. Ja ne on mennyt hyvin :)

Meidän pitkäperjantai lähti käyntiin aikaisella aamu-agilitylla :) Ja oli se taas niin mieltä piristävää touhua!
Aloitettiin vauhdikkaalla A:n kontaktiharjoituksella, niin että Arska sai jatkaa heti hypyn ja putken jos otti kontaktin hienosti. Välillä kontaktilla oli nami ja välillä ei, mutta Arska otti silti kaikilla kerroilla kontaktin tosi upeesti ja lähti sitten tykkinä putkeen, niin että maneesihiekka vaan pöllys ;) Eli vihdoinkin pitkän työn jälkeen A:n kontakti alkaa olla kunnossa ja onhan se jo kisoissakin mennyt tosi hienosti. Vieläkin muistan kuinka monta kisaa meni, että saatiin pelkästään A:n alastulolta vitonen ja muuten olis ollut nollarata... Tuntuu kyllä nyt tosi palkitsevalta kun se on noin hyvällä mallilla. Nyt vaan jatketaan sen vahvistusta.

Tuon harjotuksen lisäksi tehtiin muistutukseksi vähän keinua ja pujottelua yksittäin, nekin sujuivat hienosti. Keinun päähän laitoin muutaman kerran vielä namin, että pysähtyy varmasti.

Lopuksi koitettiin vielä lähtöharjotusta, jossa n. viiden metrin päässä on alustalla nami ja tiettyjen sanojen jälkeen Arska saa mennä sinne, jos on istunut rauhassa. Tätä me ollaan jo kotona harjoiteltu ilman esteitä ja nyt aletaan työstämään sitä esteiden kanssa lähtöön. Se sujui tosi hyvin, Arska pysyi rauhallisena.

Kaiken kaikkiaan olen mielettömän tyytyväinen tän päivän treeneihin! Sunnuntaina sit taas ohjatut ryhmätreenit :)