...mutta ei siis treeneistä ;) Mulla alko tänään syysloma, joten löytyy lisää aikaa treenaamiselle. Blogi on jäänyt päivittämättä tällä viikolla, kun olen kärsinyt pienestä energiavajauksesta...No, loman myötä varmasti piristyn :)
Ollaan siis treenailtu, maanantaina oltiin Miian kanssa ja pari kertaa ollaan iteksemme treenattu. Tänään lähdettiin Johannan kanssa viettämään aurinkoista perjantai-iltapäivää Mutalan kentälle kera koirien. Tokoilemaan siis mentiin ja näitä tuli harjoteltua;
-Hyppyä; lähetyksiä yli ja siellä seisomisesta istumista. Pari kertaa myös luoksetulo. Hienosti meni!

-Noutoa; muutama kerta takaakierto ja pari kertaa toi. Muuten upeasti, mutta kapulaa Arska kyllä pureskeli :/ Oon kyllä pyrkinyt naksasemaan aina kun pitää hyvin. Taisi myös vähän äännellä, se on kuitenkin vähentynyt. Pari kertaa heitin kapulaa, eikä edes ajatellut lähtevänsä perään.

-Pitkä pätkä seuraamista; Arska oli jo purkanut pahimman energiansa, joten tosi upeaa työskentelyä, piti hienosti kontaktin, myös juoksussa ja hitaassa, ja vain kerran äännähti. Voi kun se olisi aina tällaista!!

-Arska sai hetken levätä. Rakennettiin ruutu niin, ettei koirat nähny, ja tää oli eka kerta, kun tehtiin niin, että Arska ei tiennyt että olin rakentanut ruudun (ruudussa oli myös kosketusalusta valmiina). Arska tais kyllä ymmärtää mistä oli kyse jo kun se näki ruudun, koska ei ollut häiriömerkkejä ja tolpat oli tutut. Viimestään ''virittelysanoista'' se hokas mitä tehtiin. Lähetin sen n. 15-20 metristä ja Arska lähti lujaa, mutta meni sivusta sisään. Kuitenkin aivan mahtavaa, se jo ainakin vähän ymmärtää mistä on kyse! Jes :) Tehtiin 4-5 toistoa, joiden aikana se keräs kierroksia, koska ei yleensä tehdä ruutu kuin 2-3 kertaa. Työskenteli kuitenkin hienosti, vaikka joka kerralla ääntelehtikin. Tokalla kerralla meni myös samalta sivulta sisään, vaikka otinkin lähempää – kolmannella otin sitten niin läheltä ettei päässyt sivulta. Ens kerralla täytyy rakentaa ruutu niin, ettei sieltä sivusta pääse sisään.  Oon nyt kuitenkin sikatyytyväinen ruutuun, ainakin intoa on!

-Alastuloa harjotus-A:lla. Eilen huomasin ongelman olevan, ettei Arska tehnyt alastuloa, jos olin sen vieressä tai takana. Tänään siis käytin Johannaa apuna, se sai naksasta ja palkata Arskan, mutta myös minä palkkasin. Arska hokas tosi nopeesti ja pystyin olemaan metrin takana ja Arska teki kontaktin upeesti. Tähän tyyliin jatketaan ens kerralla, niin Arska ymmärtää, että kontakti tehdään vaikka olisin jäljessä. Nyt se pysyy siinä kyllä hyvin, mä saan liikkua sivulle ja taakse ja minne vaan, mutta se alasmeneminen olikin se ongelma.

-Kävelyn jälkeen tehtiin vielä paikallaoloa, niin että kävin kolme kertaa piilossa ja kaks kertaa olin näkyvillä. Tosi lyhyitä siis tehtiin ja siksi noin monta toistoa. Vika kerta oli Arskalle liikaa ja se haukahti ja vinku, kun jätin sen, mutta rauhottui kuitenkin.

 

Tää selostus on nyt kyllä tosi epäselvä ja aikas pitkäkin, mutta toivottavasti ymmärrettävissä ;) Kaiken kaikkiaan tosi hyvät treenit ja meillä oli hyvä meininki! Sehän se on tärkeintä :)


                           1325970.jpg 


                           1975362.jpg