Onpas blogin päivittäminen vähän jäänyt... Alkaa olla vähän kiireistä koulun ja harrastusten kanssa, ettei sitten tänne ehdi kovin usein kirjottelemaan. Mutta nyt tulee viime viikon kuulumiset;

Viime sunnuntaina oltiin siis agikisoissa Lempäälässä, Arskalla 1 ja Vaulla 2 starttia. Kaikki radat oli tällä kertaa hylkyjä, mutta olin Arskan rataan tosi tyytyväinen, Vaun radat ei olleet ihan niin sujuvia. Mutta kivaa oli eniwei :) Arska nousi lähdössä seisomaan, joten vein sen takaisin istumaan, hyvä muistutus taas.

Maanantaina käytiin itseksemme kentällä ottamassa yli kahden minuutin paikallamakuun ja Arska pysyi tosi hienosti, vaikka 20 metrin päässä juoksenteli pikkulapsiakin. Puuhailtiin myös vähän muutakin tottista.

Tiistaina pääsin Arskan kanssa agitreeneihin äitin kyydillä. Me treenattiin paria Samun suunnittelemaa (suht kinkkistä kuten tavallista) hyppyrataa, jotka meni mun mielestä aikas hyvin :) Ekoilla kerroilla tuli jotain pientä virhettä, kuten rimaa alas, mutta muuten meni sitten hienosti. Ekoilla kerroilla menin myös sähläämään pujottelun  sisäänmenon, vaikka Arska olisi sen kyllä näppärästi itse löytänyt...;)

Torstaina käytiin Johannan kanssa treenailemassa ja napattiin Vaukin mukaan. Tehtiin paria ex tempore suunniteltuja hyppykuviota, jotka olikin aikas haastavia. Pienen pohdiskelun jälkeen selvitettiin kuitenkin miten olisi (meidän koiria) paras ohjata ja hyvinhän se sitten sujui :D Pujotteluunkin oli aika avonainen sisäänmenokulma, mutta molemmat Arska ja Vau klaarasivat sen upeesti :)
Ne oli tosi mukavat treenit ja sitten päästiinkin katsomaan ihania grotskunpentuja. Oli ne kyllä sulosia, vaikkakin saatiin tuntea ne pienet, mutta niin terävät naskalihampaat sekä sormissa että varpaissa ;)

Perjantaina oli vuorossa tottistreenit Miian & Leon kanssa. Arska pelästy vähän Leoa, kun se oli tulossa takaapäin Arskaa haistelemaan kun oltiin menossa kentälle, ja sitten Arska olikin koko treenien ajan vähän varuillaan. Hyvin meni silti, Arska oli kylläkin rauhallisempi kuin yleensä, mikä oli  ihan hyvä, kun se yleensä on vähän ylikierroksilla. Kaikki liikkeet mitä tehtiin (alokasluokan liikkeitä lyhykäisyydessään)  sujui hienosti. Lopuksi tehtiin luoksepäästävyyttä Miian kanssa (pysyi hyvin namin kanssa) ja lyhyt paikallaolo Leon vieressä. Kivat treenit oli, kiitokset taas Miialle avusta!

Nopeasti on viikko hurahtanut. Tänään otetaan vielä kerran tokohyppy alustan kanssa, mutta muuten lepäillään. Huomenna on sitten tokokoe Ikaalisissa :)