Tänään piti siis päästä pitkästä aikaa treenailemaan Johannan kanssa, mutta auton hajoamisen vuoksi ei päästy sittenkään Otsan rypistys No, Arskahan oli jo ihan täpinöissä kun olin pakannut treenirepun, joten päätin lähteä katsomaan josko olis joku sula paikka, jossa pystyttäis treenaan edes itseksemme. Veittijärven parkkis oli iloiseksi yllätykseksi jo täysin sula, joten jäätiin siihen treenailemaan Hymy Ette voi kuvitellakaan kuinka innoissaan Arska oli, niinpä näistä treeneistä tuli aikalailla "energianpurkutreenit" Silmänisku

-Aloitettiin ruudulla, eka lähetys n. 10 metristä ja ilman mattoa! Virittelin ja Arska meni vauhdilla keskeltä sisään ruutuun! Nauru Ajautui kyllä aika sivuun, mutta olin silti todella tyytyväinen! Vielä pari kertaa matolla ja ilman mattoa, vähän pidemmällä matkalla. Nää tosi hyviä, tosin vikalla kerralla vauhti jo vähän hidastui.

-kaukoja tänään ihan läheltä, mutta upeat vaihdot!

-seuraamisessa pysähtymisessä palkkasin ensin pari kertaa pelkästä pysähdyksestä. Vikalla kerralla kävelin 15 metriä eteen, sitten reilu 5 metriä Arskan taakse (samalla jätin namin pari metriä Arskan eteen), vielä Arskan edelle ja sitten vapautus palkalle. Hieno mies!

-Seuraaminen tänään upeaa, tosi energistä, mutta myös keskittynyttä. Tehtiin aika pitkä pätkä ihan tavallista kävelyä, palkkasin käännöksistä sekä pitkistä suorista.

-luoksetulon seisomaan pysähtyminen niin, että olin ensin 10 metrin päässä ja tokalla kertaa 12 m. päässä. Lyhyt matka siis. Pysähdykset tosi hyviä, myös sivulletulot hyvät.

-paikallamakuussa menin uuteen piiloon, lumipenkan taakse, sinne olikin vähän matkaa. Koska se oli uusi ja vähän vaikea piilo, palasin jo 10 sekunnin päästä. Arska pysyi rauhallisesti Hymy