Nonniin, perjantaina kävin tallaamassa Arskalle kevään ekan jäljen läheiselle pellolle. Pituutta jäljellä oli n. 110 askelta, pari mutkaa ja se vanhentui n. 25 min. Arska ei meinannut pysyä housuissaan, kun oltiin lähdössä jäljelle Intoa riitti ja yllättävän hyvin se jäljestys sujuikin - sitten kun Arska vihdoin löysi jäljen Kerran eksyi, mutta löysi sitten takaisin jäljelle. Taas huomas, että heti kun namit loppu, niin Arska laittaa turbovaihteen päälle ja tarkkuus hiukan kärsii...en tiiä mitä sille kannattais tehdä. Metsään siirtyessä ei kuitenkaan kauheesti nameja enää käytetä..

Tänään oltiin Meirän hallilla epiksissä. Johanna sai mennä mölliradan  Arskan kanssa, jotta Arska pysyis myös kisoissa kontakteilla. Ja hienosti pysyikin! Ja oli kivaa kerrankin katsella sivusta, kun Arska menee ja kuulla vierestä kommentteja; "meneepä se lujaa.." Ja hyvin Arska menikin

Mä menin sitten kisaavien radan Arskan kanssa ja hyvin pysyi myös silloin kontakteilla! Muu rata olikin sähellystä, mä en ollut kauheen valppaana...

Myös Vau pääsi kisaavien radalle kiitämään, sen kanssa rata sujuikin paljon paremmin. Puomin alastulolta meinas varastaa, mutta palautin kontaktille.

Oli tosi kiva päivä, rento tunnelma, mukavat ihmiset ja tietysti ihanat koirat

Ja päivä alkoikin tosi mukavasti, kun saatiin heti ensimmäisenä Hannalta pokaali. En päässyt Ylökkin kevätkokoukseen, niin Hanna oli kiltti ja toimitti meidän palkinnon. Arska on siis Ylökkin VUODEN MEDIAGILITYKOIRA!