Sekä lauantai että sunnuntai hurahti agilitykisoissa. Lauantaina oli Orivedellä 2 starttia Arskan ja Vaun kanssa, siis yhteensä 4. Ekat radat oli molemmilla aivan sairaan upeet! Harmiksi tuli taas tollaset niin ÄRSYTTÄVÄT pikkuvirheet, Arskalla yks rima alas ja Vau keppien toiseen väliin. Mutta rata oli tosi kiva ja menevä, molempien alastulokontaktit onnistui ja nyt tuntui Vaunkin kanssa meno tosi sujuvalta :) Ja kaiken lisäks Arskalla oli nopein aika, melkein 2 sekuntia voittajaa nopeempi! Jes :)
Toka rata (hyppäri) oli Salme Mujusen, jonka radoista yleensä tykkään, ja oli tääkin hauska, mutta alku oli ihan tönkkö. En nähnyt että kukaan olisi sitä onnistunut menemään sujuvasti. Ja siihen mä sit narahdin molempien koirien kanssa.

No, sunnuntaina oli vuorossa Ylökkin seuramestaruuskilpailut. Siinä laskettiin agi- ja hyppyradan yhteistulos. Arskan kanssa agirata upea nolla ja ylivoimaisesti nopein aika. Tokalla radalla virhe pujottelussa (mun vika), joten yhteistulos 5. Neppi ja Johanna nappas medien mestaruuden tuplanollallaan ja me tultiin perässä hyvinä kakkosina :)

Vaun agirata myös hieno, mutta yks rima alas (mä huusin taas kerran...Voi kun oppisin pitään tän suuni kiinni...), mutta nopein aika. Hyppyradalta napattiin sitten nolla ja nopea aika ja meistä tuli maxien mestarit :) Hihii!