Viikko on sujunut lomaillessa ja siinä sivussa vähän treenatessa. Ihanaa :) Keskiviikkona mentiin Haavistolle treenaileen Johannan kans ja törmättiin Mariin ja Timiinkin. Olipa kiva nähä pitkästä aikaa :D

Me oltiin oltu ennen treenejä jo juoksulenkillä ja muutenkin Arska oli väsynyt, joten en tehny sen kanssa paljoa;
-paikallaoloa seisten ja makuulla, kävelin selän taakse, Arskan edessä nami ja sinne vapautus. Hienosti sujui!
-kerran istu-maahan-vaihto n. 10 metrin päässä, välissä palkaten. Upeesti!
-nouto hyvin, kerran taas hukkas kapulan. Mun täytyy olla tarkkana, että Arska kattoo kapulaa kun lähetän sen hakemaan!
-luoksetulo pysäytyksellä, Johanna katsoi. Välit oli vähän lyhyemmät, joten vauhtia ei kertynyt ihan älyttömästi. Pysäytys upea, mutta häämäntyi Johannasta ja kääntyi siihen päin. Loppuosa hienosti :) Olin tosi tyytyväinen. Meinattiin ottaa vielä toinen kerta, mutta ei olis pitäny...Arska oli väsyny ja hertsas kun jätin sen. Lopuks vaan sit pidettiin hauskaa :)

Tänään käytiin aamulla viemässä Anni leikkaukseen (voi pientä) ja sitten huristeltiin Eteläpuistoon treenaan Nepin ja Arskan kans.
-alotettiin heti paikallaololla, mitä ei ois pitäny tehdä, koska touhuilen aina Arskan kanssa jotain pientä ennen kun aletaan kunnolla treenaan ja nyt en sitä tehny. Arska alko heti haukkuun kun jätin sen, joten sitten vain harjoteltiin rauhottumista kun jätän sen, niin että Johanna naksutti ja palkkas. Hyvin lopulta rauhottui.
-ruudussa ensin kosketusalustalla olemista, sitten lähetys n. 5 metrin päästä ja toinen vähän kauempaa. Otin varman päälle, kun oli vieras paikka ja Arska vähän kuumana. Hienosti onnistui :)
-paikallaoloa taas seisten ja makuulla, kävelin taakse ja nami Arskan edessä. Ei ongelmia :)
-istu-maahan-vaihto välillä palkaten, upeesti! Hetken päästä tehtiin kokeenomasemmin ja Johanna katsoi. Ei ekalla noussu istumaan, mitä mä ihmettelin! No sitten kunnolla ja palkkaus. Uudelleen koemaisemmin ja nyt saatiin upea suoritus istu-maahan-istu-maahan! Pysyi hyvin välitkin ja täpäkät vaihdot. Peruutti ehkä hieman, mutta parempi niin :)
-lopuks vielä paikallaoloharjotukset ja pääsin hetkeks piiloonkin. Sujui oikein hienosti, Arska oli rauhallinen.

Liikkeiden välissä ja varsinkin lopuks ''leikittiin'' paljon, siis Arska sai pujotella jalkojen välistä ja juosta namin perään ym. Pidettiin hauskaa :D Hyvät treenit oli, Arska kuumeni varmaan vähän vieraasta paikastakin, näitä pitäis vaan tehä enemmän.