Eilen ja tänään treenailtiin Arskan kanssa sitten jälkeä;

Perjantai iltapäivä:

Jälki n. 50 askelta, suora, myötätuuleen. Tein sen kotipihaan nurmikolle. Hain Arskan heti, eli jälki vanheni n. 5 min. Sitten...ihan armotonta sähellystä! Odotin että se olisi tenhyt tätä torstaina, mutta silloinhan oli ihan mallisuoritus. Mun olisi pitänyt rauhottaa Arska ennen kun päästin sen jäljelle. Sillä oli kauhea into ja kiire, jätti yli puolet nameista syömättä ja mä jouduin jarruttamaan melkein koko ajan.... Toisaalta vaihdoin namit nakeista keitettyyn possun sydämeen (jotka aika onnistuneesti hukkuivat nurmikkoon), en tiedä vaikuttiko sekin..? Pysyi kuitenkin hyvin jäljellä, kerran eksyi hieman.

 

Lauantai aamupäivä:

Jälki n. 60 askelta, suora, myötätuuleen. Taas kotipihan nurmikolle (eri kohta tietysti). Vanheni taas n. 5 min. Tällä kertaa otin Arskan perusasentoon ja sain sen aika hyvin rauhoitettua ennen jäljelle päästämistä. Tää selvästi auttoi, nyt oli jo tarkempaa työskentelyä. Silti jätti vielä nameja syömättä ja hieman kiire oli. Kuitenkin parempi kuin edellinen ja pysyi koko ajan jäljellä.

 

Arskalla on ihan älytön into tähänkin hommaan! Se vetää ja vinkuu kun ollaan menossa jäljelle...huoh. Täytyy selvästi saada rauhoitettua sitä.