Tänään päästiin pitkästä aikaa agiliitotreeneihin ja meno olikin sen mukaista Silmänisku Tehtiin norjalaisen tuomarin rataa, joka oli hauska, mutta siten vaativa, että täytyi olla tarkka, mutta myös ehtiä aina seuraavaan paikkaan hyvissä ajoin. Arskassa oli taas virtaa kuin pienessä kylässä, kun jätin sen istumaan ja menin itse kolmannelle esteelle. Juuri ja juuri pysyi peppu maassa, vaikka taisi kyllä vähän liikkuakin mun selän takana. Vapautin Arskan radalle ja se tuli kyllä semmosella vauhdilla että huh huh... Ekalla kertaa Arska meni tokaan väliin pujotteluun, tää oli taas meille niitä vaikeimpia sisäänmenokulmia, joita pitäis treenata. Pujottelun jälkeinen kohta olikin radan vaikein ja se tuotti meillekin ongelmia. Pähkäilyn jälkeen se kuitenkin onnistui ja myös radan loppu sujui hiomisen jälkeen loistavasti! Nauru Rimoja tuli alas enemmän kuin yleensä, johtui varmaan mun häsläyksestä.

Pääsin vielä tänään treenaamaan Vaunkin kanssa Hymy Eka pätkä sujui hyvin, tosin myös Vaun kanssa juutuin pujottelun jälkeiseen kohtaan. Mutta muuten upeasti :)

Loppuun tehtiin vielä kiva radanpätkä, jossa sai vähän juostakin, mikä on tietysti aina hauskaa! Silmänisku Arskan kanssa se meni kerralla hienosti, joten ei hiottu enempää. Vaun kanssa sain mennä parikin kertaa, vaikka paljon ei tarvinnutkaan hioa. Mutta kun kerran halusin juosta, niin sain juosta Silmänisku Molemmilla vielä loppuun pelkkä pujottelu, josta palkka.

Ai että kun oli taas ihanaa agiliidellä, sekä mun että koirien mielestä Cool