No niin, vihdoinkin on taas aikaa päivitellä meiän treenejä tänne.

Eilen oli taas tavalliset ryhmätreenit, joihin menin pelkästään Arskan kanssa. Tehtiin ihan lyhyitä patkiä, mikä oli tosi kiva vaihteeks :) Eka pätkä meni hyvin, vaikka yks väärinymmärrys Arskan kanssa tulikin. Myös toinen ratapätkä oli tosi hyvä, paitsi ekat kerrat A:n alastulon hyppäs yli. Arska kyllä selvästi yritti tehdä sen niin kuin pitäisi, eli laittaa etutassut maahan, mutta tuli niin kovalla vauhdilla (taas kerran) ettei jarruttanut siihen tarpeeksi. No kyllä sekin sitten taas lopulta hyvin onnistui. Puomia ei valitettavasti päästy tekemään eilen. Mutta lähtöihin olin supertyytyväinen! Nyt Arska pysyi tosi hyvin, vikalla kertaa ei edes haukkunut (kummasti se aina loppua kohti rauhottuu...), eikä noussut kertaakaan seisomaan, jes :)
Viimenen rataharjotus meni vähän sähellykseks, kun mun piti tietysti koittaa se vaikeempi vaihtoehto... No, tehtiin loppuun vielä helpotettu vaihtoehto, niin jäi sitten molemmille hyvä olo ;)

Perjantaina käytiin treenailemassa Miian ja Leon kanssa;
-seuraaminen huippua!
-luoksetulon maahanmenoa, ok.
-paikallaolo. Noh, oltiin juuri päästy piiloon Miian kanssa, kun Miia huomas että koiria kohti kävelee mies (lenkkeilijä, joka siis päätti oikasta kentän poikki). Olin menossa takas Arskan luo, mutta se oli jo liian myöhästä, Arska kävi ilmottamassa miehelle, että meidän kentällehän ei ole tulemista! Sain kutsuttua Arskan pois haukkumasta ja kävin palauttamassa paikallaoloon. Loppu onnistui hienosti, olin piilossa 1 min ja 10 sek! Ei ongelmia :) Arskan kanssa ei ole vielä tuollaista häiriötä ehditty harjoittelemaan, Arska on niin tarkka tutusta kentästä. No, ei se haittaa, muuten sujui tosi hienosti ja Arskallekin näytti muistutus olevan ihan paikallaan, sen verran kiltisti se loppuajan oli ;)
-kaukojen istu-seiso-vaihtoa aloin treenata uudella tekniikalla, nimittäin niin, että Arska pitää etutassunsa kosketualustalla. Kotona tää toimii jo tosi hyvin :)

Kotona alettiin treenaileen myös merkkiä ja hyvin on lähtenyt käyntiin :)