Hihii, tänään alkoi viikon loma! :)  Mulle tulee nimittäin saksalainen kirjekaveri vieraaksi. Kivaa! :) No, mä oon kyllä kauheesti tykänny mun kesätöistäkin, että ei siinä mitään.

Eilen oli taas ryhmätreenit Mutalassa, joihin huristeltiin töiden jälkeen Johannan kyydillä. Käytiin nappaamassa Vaukin mukaan. Samu oli tehny tosi kivat ratatreenit, ensin otettiin ihan lyhyt pätkä ''alkulämmittelyksi'' :) Se meni molempien Vaun ja Arskan kanssa vauhdikkaasti, eikä mitään ongelmia. Sitten tehtiin pitempi ratapätkä, jossa oli muutama vähän kinkkisempi kohta. Tein eka Vaun kanssa, hyvin meni, mutta yhdessä kohtaa tuli pieni epäselvyys Vaulle. Koitettiin sitten vähän erilaista ohjaustapaa ja sitten sujuikin tosi hienosti. Vau oli vain tosi kuumana, mutta ei se pahemmin ratasuoritukseen vaikuttanut. Vau on kyllä niin supertaitava koira! :)

Mutta kyllä oli Arskakin eilen supertaitava! Se pitempi ratapätkä meni tosi hienosti, ainoastaan varasti keinulta lähdettäessä. Ai niin, ja lähdössäkin se varasti, kun kehuin ennen vapauttamista ja sitten lähti. Vein tiukasti takaisin, eikä se sitten enää edes haukkunut! Hyvä muistutus taas :) Lisäksi Arska selvitti hienosti pari vaikeaa kohtaa ja siitä olin tosi ylpee ;)  Ja huh, eilen onnistui myös A:n kontaktit paremmin! Tosi hienosti siis meni treenit ja hauskaa oli :)


Tänään suunnattiin sitten Haaviston kentälle treenaileen Miian & berni Leon kanssa. Odoteltiin ekaks vähän aikaa, kun Miia treenas ruutua. Sitten tehtiin luoksepäästävyyttä, ekalla kerralla mulla oli nameja, tokalla ei. Meni tosi hyvin, tokalla kertaa Arska lähti jopa Miia kohti.
Seuraavaks tehtiin alokasluokan seuraamista Miian käskyttämänä. Tää sujui tänään hienosti, Arska ei edistänyt tai äännellyt ja juoksussakin piti paikkansa suht hyvin ilman hyppimisiä. Oon vaihtanut seuraamiseen (ja muihinkin liikkeisiin) vähemmän herkullisia nameja, koska Arska kuumenee lihapullista. Seuraamispätkän lopuksi Arska sai kuitenkin lihapullan, koska se oli aikas pitkä pätkä ja meni hyvin :)
Sitten paikallamakuu, n. 2½ min. ja kävin palkkaamassa pari kertaa. Rauhallisesti pysyi.
Lopuksi tehtiin vielä liikkestä seisomista, joka tänään meni suht hyvin, kerran istui, kun taisin sanoa aika täpäkästi. Hyvin onnistuneen seisomisen perään tehtiin luoksetulo, joka oli vauhdikas, mutta iso törmäys jalkaan. Tästä ei palkkaa, vaan perään kokeenomainen liikkeestä maahanmeno ja siitä superpalkka. Seuraamisessa edisti vähän, mutta maahanmeno oli hyvä ja vauhdikas. En nyt kiinnittänyt kauheesti noihin virheisiin huomiota, koska harjoteltiin kokeenomasia liikkeitä häiriön kanssa. Se sujui hyvin, mutta täytyy vaan vielä hioa muutamia kohtia. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen Arskaan ja meillä oli kivaa :)
Miialle iso kiitos avusta ja treeniseurasta! :)