Alkuviikko oli Arskalla lepoa, kun mä lähdin tiistaina Turkuun muutamaksi päiväksi. Tosin maanantaina käytiin taas jäljestelemässä.

Eilen perjantaina mentiin treenaan Johannan kanssa ennen omien treenien vetoa. Teema oli sama kuin viimeksi, eli putki kontaktin alla, tällä kertaa puomin alla. Ensin vahvistettiin muutama kertaa kiipee-käskyä tekemällä pelkkää puomia, sitten tehtiin pieni putki > 3 hyppyä - kierros ennen puomille menoa, ja hienosti sujui! Toisella kierroksella tehtiin toinen puoli. Arska oli supertaitava! Nauru

Elisa sai ensin harjoitella tällaisen pätkän; hyppy > putkeen, joka oli puomin alla > hyppy. Ensin pelkkä putki, sitten hyppy > putki ja sitten koko juttu. Hyvin meni!

Tokalla kierroksella harjoiteltiin puomin alastuloa. Naksuttelin ensin vain oikeassa paikassa olemista, sitten jätettiin nami alastulolle ja nostin Elisan alastulon taitekohtaan. Alastulo onnistui hienosti ja tällä kertaa kaikki takatassutkin pysyivät alastulolla, hienoa! Tehtiin molemmat puolet ja viimesillä kerroilla lähetin Elisan jo taitekohdan takaa.

Lopuksi tehtiin vielä ihan loppukiva pyöritys hypyillä. Elisa kyllä sinkoo hypyille niin vauhdilla ja varsinkin jos on putki näkyvissä! Nyt täytyy taas keskittyä enemmän kääntymisen harjoitteluun.

 

Tänään mentiin Arskan kanssa pitkästä aikaa juoksulenkille ja olipa ihanaa! Arska tosin oli ollut jo keskiviikkonakin juoksulenkillä mun siskon kanssa.