Eilen illalla päästiin pitkästä aikaa tottistelemaan Johannan kanssa! Mukana siis kaikki spitzelit ja kutsuin vielä Marin & Timinkin, joten kenttä oli täynnä pikkuspitzejä Nauru

Elisa pääsi ensin tutustumaan Timiin ja sen jälkeen harjoiteltiin vähän katsekontaktia. Aiemmin musta tuntui, etten palkannut oikein ja ettei Elisa vielä hokannut sitä, mutta nyt oli jo ihan eri meininki! Parin naksauksen jälkeen se näytti älyävän mistä on kyse ja tarjosikin sitten paljon katsekontaktia, hienoa! Hymy Sivulla kulkemista harjoiteltiin taas, sekin hyvin. Luoksetuloa tehtiin taas Johannan kanssa niin, että toinen piti kiinni ja toinen kutsui, ja Elisa sai juosta edestakaisin. Voi kun se nautti siitä! Cool

Arska teki välissä ja sit Elisa sai tehdä vielä mun luo luoksetuloa keppikujan läpi. Pujottelukeppikuja oli n. puolen metrin levyinen. Otettiin ensin ihan lyhyeltä, pidennettiin matkaa ja lopuksi koko matka. Upea likka!

 

Arska pääsi siis välissä purkamaan intoaan, jota riitti taas ihan kiitettävästi Silmänisku

-seuraamisessa maahanmenossa palkkasin eka nopeista maahanmenoista. Sitten harjoteltiin paikallapysymistä, niin että kävelin Arskan selän taakse. Molemmat hyvin!

-kaukot sujuivat hienosti! Palkkasin nyt nopeista vaihdoista. Lopuksi superpalkka.

-Luoksetulon pysäytyksessä jätin ensin pari kertaa seisomaan ja kutsuin siitä. Sitten pari kertaa koko luoksetulo, pysäytykset hyviä.

-noudossa muistutin ensin muutaman kerran oikeasta tekniikasta. Aika häslää oli silti. Ja sitten kun tein kokonaan, niin Arska syöksyi taas kapulaan...huomasi, ettei ole tätä hetkeen reenattu ja intoa riittäis.. Sitten taas pari kertaa tekniikkaharjottelua.

-tehtiin vähän myös seuraamisessa sivulle ja taakse askeleita, jotka suht ok, jos ei oteta huomioon Arskan vinkumista. Lopuksi Arska sai vielä vähän temppuilla.

Oikein kivat treenit ja oli mukavaa nähdä Mariakin pitkästä aikaa! Pian uusiks Silmänisku