Tehtiin Arskan kanssa tänään pieni päivälenkki, jonka yhteydessä tallasin jäljen taas Asuntilan kentän viereen. Jälki oli suunnilleen samanlainen kuin edelliset - ensin vähän suoraa, sitten kaksi kaarrosta, lyhyt suora ja loppu. Pituus n. 120 askelta (jotka edellleen aika lähekkäin) ja vanheni n. 10 min.

Alku oli superhieno! Arska merkkasi jäljen ennen kuin otin sen perusasentoon. Sitten katsekontakti, jonka jälkeen sanoin jälki ja Arska aloitti tarkasti heti alusta! Koko jälki sujui hienosti Hymy Arska pysyi koko ajan jäljellä, teki tarkkaa työtä ja kaarroksetkin onnistuivat. Nyt myös vauhti oli tosi hyvä, annoin sen mennä aika pitkällä hihnalla, eikä tarvinnut jarruttaa ollenkaan Cool

Jäljen jälkeen käppäiltiin kotiin ja pidettiin juomatauko. Tehtiin lyhyt lenkki, koska se oli vain lämmittelynä pyörälenkille. Lähdettiin siis Arskan kanssa (pitkästä aikaa) noin 3-4 km pyöräilylenkille. Suurimmaksi osaksi ravia, mutta myös muutama laukkapätkä. Arska on nyt ollut vähän vähällä liikunnalla, koska ollaan pidetty taukoa agiliidosta ja mä oon ollut kipeä, eli en ole jaksanut tehdä pitkiä lenkkejä. Toivottavasti paranen pian - ainakin oon jo parantumaan päin - niin jaksan sitten itsekin ruveta enemmän liikkumaan. Eilen ja tänään olin töitten jälkeen ihan puhki - flunssa vie voimat ja töissä tulee liikuttua aika paljon.