Eilen oltiin treenailemassa pitkästä aikaa Miian & Leon kanssa Tiuravuoren kentällä. Mukana myös Anni ja Neppi, jotka ovat hoidossa.

-alotettiin seuraamisella, joka oli tosi hyvää! Hymy Myös n. 20 metrin suora pätkä pelkkää kävelyä ja Arskan vire pysyi koko matkan tosi hyvänä, jes! Loppuun vielä juoksupätkäkin, joka onnistui tosi hyvin.

-kaukoja aika lähietäisyydeltä, Arska oli tosi pätevä!

-luoksetulon pysäytyksiä, eka 12 metrin matkalla, siinä myös käsimerkki apuna. Toka kerta 15 metrin matka, pelkkä äänikäsky. Molemmat kerrat hyviä!

-ruutuun lähetys eka tavallisesti matolle merkiltä (oli itse merkin vieressä) n. 5 metrin päästä. Sitten jätin merkille seisomaan ja siitä lähetys ruutuun, tämäkin hyvin. Seuraavaks tehtiin pari kertaa pelkkää merkille lähetystä, sitten merkille ja siitä ruutuun. Ja Arskahan osas upeesti, vau! Nauru Ekaa kertaa yhdistin merkille ja ruutuun lähetykset, hienosti sujui!

-kaukojen istu-maahan -vaihtoja, niin että Miia seiso Arskan takana ja liikutteli vähän käsiään. Ekalla kerralla jouduin antaan kaksoiskäskyn, sit alko toimiin. Olin n. 5 metrin päässä. Vaihdot oli ihan ok, olis saanu olla vähän nopeemmat. Lopussa tulin lähemmäksi, niin vaihdotkin nopeentui. Ei ollakaan näitä nyt kyllä kauheesti hiottu, täytyy taas alkaa niitäkin enemmän treenaan.

-Seuraamisessa maahanmeno loistava, pysyi hyvin myös kun kävelin eteen ja taakse.

-paikallamakuu, olin ekaa kertaa piilossa koko 3 minuuttia!! Arska pysyi upeesti, jes Nauru

-sain Arskan lopuksi myös leikkimään mun kanssa, hyvin taisteli Hymy palkkasin hyvästä vetämisestä ja sen jälkeenkin jatkoi vielä leikkimistä!

Anni ja Neppikin saivat puuhastella jotain pientä välissä. Oli tosi kivat treenit, Miialle kiitos seurasta ja avusta!