Tiistaina taas Teron treeneissä Arskan ja Vaun kanssa. Molemmat oikein taitavia, hiottavia kohtia tietysti löytyi, Vaun kanssa erityisesti tosi tiukat takaakierrot hyppyjen välissä. Kyllä sekin sit lopulta onnistui Tero vaan uhkasi, että loppukevät hiotaankin sitten välistävetoja ja -takaakiertoja - olihan se vitsi, olihan?

Mutta oikein mukavat treenit taas, meillä on siellä aina niin hyvä tunnelmakin Mä en vaan tiedä millä mä oppisin pitämään suuni kiinni silloin kun koira on riman päällä...No ehkä vielä joku päivä

 

Keskiviikkona olin vetämässä Johannan ryhmän treenit, ja olipas mukavaa Treenasin samalla Elisan kanssa, koska ryhmässä oli tilaa. Elisalla olikin taas oikein vauhti päällä ja ratapätkä meni upeasti! Oli mm. takaakiertoa ja takanaleikkausta, joka sujui tosi hienosti! Lisäks tehtiin ihan vähän keinua ja pujottelua jatkettiin 2-kepin systeemillä. Tällä kertaa sujui jo paljon paremmin kuin viimeksi, neljä keppiä meni jo suht hyvin, elisa tuntui hokaavan mistä on kyse. Pätevä pikku likka!

 

Tässä vielä linkki Arskan voittorataan Turussa.