Päivät on mennyt saksalaisen vieraan kanssa vietellessä ja eri paikoissa vieraillessa, Aragon on kuitenkin saanut enimmäkseen viettää kotikoiran elämää :) Joka päivä ollaan kyllä otettu ainakin yksi tottistelusessio. Ollaan tehty hyppyä kosketusalustan kanssa, mikä on mennyt hyvin ja alan nyt häivyttää mattoa hypyn takaa. Joka päivä ollaan vahvistettu liikkeestä seisomista, joka sujuukin nyt jo aikas hyvin, ei ole istahtanut moneen päivään! :D Lisäks ollaan hiottu perusasennosta maahanmenoa, nyt pitäisi yrittää saada sitä Riikan neuvomaa apujalkaa jo pois. Hyvin se on sujunut jalan kanssa, mutta entäs kun pitäisikin päästä siitä eroon... Jos Riikka luet tätä, niin sun hyviä neuvoja otetaan taas mielellään vastaan ;)
Ollaan tehty myös paikallamakuuta eri pituisina ja luoksetuloa, sekä seuraamista aamulenkin yhteydessä. Seuraaminen sujuikin oikein hyvin! :) Tänään muistuteltiin myös noutoa mieleen ja se olikin kivaa vaihtelua ja sujui mukavasti pitkän tauon jälkeen. Enimmäkseen ollaan siis treenailtu alokasluokan liikkeitä, ensimmäinen virallinen koe kun on jo viikon päästä sunnuntaina...:) Iiks ;)
Vielä helpottaakseen tätä mun jännitystä, Annilla alkoi juoksu ja Johanna toi sen naapuriin hoitoon...Saa nähdä miten niin romanttisen nuoren miehen pää kestää kun pitäisi keskittyä kokeessa...;)