Täytyy myöntää - ollaan oltu laiskoja. Ei olla viikottaisten agitreenien lisäksi treenattu juuri mitään Kunnon lenkkejä ollaan tehty ja vähän temppuja kotona, mutta mutta... No, mulla on ollut ihan hirveesti kouluhommaa ja on edelleen kun kirjotukset lähestyy. Niinpä sillä vähäisellä vapaa-ajalla ei oo jaksanut oikein tehdä mitään ylimääräistä. Tässä kuitenkin hiukan päivitystä

 

Teron treeneissä agiliitäminen on sujunut Arskan kanssa mukavasti. Kontaktit se ottaa siellä ihan hyvin, en nyt sitten tiedä, miten saisin ne onnistumaan kisoissakin.. Vaun kanssa on tullut vähän taukoa treeneistä sairastelun vuoksi. Toivottavasti ens viikolla Vaukin pääsee mukaan!

Elisan kanssa käytiin sunnuntaina vapaaharjottelussa. Oli taas aika perustreenit; pujottelua verkoilla, keinua ja hiukan hyppy-putki-hässäkkää.

 

Tänään oltiin aamupäivällä tokoilemassa Miian ja Leon kanssa. Arska sai tehdä seuraamista, noutoa ja ruutua. Intoa riitti ja hauskaa oli Lopuksi tehtiin vielä paikallamakuu, olin piilossa 3 min. Onnistui hienosti!

Elisa sai tehdä vähän maahanmenoa, sivulletuloa ja luoksetuloa vauhdilla. Taitava likka Elisan tokoilut on jäänyt hieman vähäiseen, agiliito kun on sen kanssa niin paljon mukavampaa...

Kiitos Miialle treeniseurasta!

 Tässä vielä pari Johannan ottamaa kuvaa arskasta jäällä:

Arska kierii lumessa ja Anni seuraa vierestä.