Tänään oli taas ryhmätreenit maneesilla ja tehtiin samaa pitkää ja haastavaa rataa kuin viimeks. Alotin Vaun kanssa ja oli tosi säheltävä olo. Yritin rauhottua, mutta vieressä pomppiva ja kiljuva Vau ei kauheesti auttanu asiaa... ;) Tällä kertaa meillä ei mennyt niin sujuvasti ja yks kohta ei meinannut millään onnistua, vaikka sitä helpotettiinkin. No, kyllä meillä välillä hyvinkin meni :) Kontaktit oli tänään tosi hyvät ja Samu sanoi, että Vau ehkä pysyy nyt vähän paremmin kontakteilla ja mä luotan siihen että se pysähtyy, vaikka mä liikkusinkin.

Arskan kanssa olinkin jo vähän rauhallisempi ja vaikka vähän virheitä tulikin, niin meno oli ainakin sujuvampaa kuin viimeksi. Joihinkin kohtiin olin Arskan kanssa älyttömän tyytyväinen, mutta en ihan kaikkiin. Ei jääty kuitenkaan kauheesti hinkkaamaan ohjausta, koska muuten olin tosi tyytyväinen. Päästiin sitten keskittymään niihin kontaktien alastuloihin. Ekalla kertaa ei mennyt kauheen täpäkästi ja pyysin Samun sitten auttamaan, se sai palkata Arskan (ettei Arska tuijota vaan mua). Pienen tauon jälkeen päästiin heti tekemään niitä uusiksi ja Samu heti apuna. Nyt meni paljon paremmin ja A tehtiin jo 2 kertaa kokonaan. Puomillakin edettiin pikkasen, mutta siinä on vielä työsarkaa.

Lopuks pääsin Vaunkin kanssa vielä uudestaan ja tuntui kuin olisin mennyt ihan eri koiran kanssa! Vau oli paljon rauhallisempi. Tehtiin vain pieniä pätkiä ja suht helppoja, jotta jäis hyvä fiilis. Ja kyllä jäikin :)
Oli hyvät treenit ja molempien koirien kanssa oli hauskaa. Niiden nauravat ja onnelliset ilmeet treenien jälkeen on niin palkitsevat, että jo pelkästään sen takia on niin ihanaa treenata :)

            1995981.jpg