Viikonloppu vierähti agirodussa työskennellessä. Onneksi sain olla suurimman osan ajasta ratahenkilönä, niin pääsin katteleen paljon agisuorituksia ja ihania koiria :) Agirotu oli mun mielestä onnistunut ja mukava tapahtuma tänäkin vuonna ja hauska pukukulkue kruunasi sen taas!

Meillä oli Arskan kanssa yksi kisa sunnuntai-iltana, Nuorten FAO-kisa. Siinä vaiheessa olin jo vähäsen väsyny viikonlopun työskentelystä (ja aikasista aamuherätyksistä), mutta jännitys kyllä piristi ;). Tuomarina oli englantilainen Tony Griffin, joka oli tosi mukava ja ratakin oli mun mielestä kiva ja menevä. Arska oli lähdössä tosi kierroksilla, mutta jaksoi keskittyä ja pysyi lähdössä hyvin. Rata meni hienosti ja tehtiin nopea NOLLA-tulos! Kontakteille Arska jarrutti aikas hyvin, eikä ainakaan hypännyt yli :) Treeni oli tehonnut myös eteenmenossa, koska kun huusin ''eteen'', niin Arska lähti eteen!
Aika oli tarpeeksi nopea voittoon, joten meistä tuli Nuorten avoimia suomenmestareita, vielä voimassa olevan nuorten (virallisen) sm-mestaruuden lisäks! :)


Sitten vähän tottiksen pariin, otettiin Arskan kanssa äsken pientä takapihatottistelua. Alotettiin hypyllä ja kosketusalustalla, joka sujui tänään tosi hyvin! Enää ei tarvinnu kuin sanoa ''hyppy'', eikä lisäksi ''koske'', niin Arska meni alustalle ja jäi siihen. Hyvä hyvä :)
Sitten otettiin paikallamakuu, jossa oli tänään suuri häiriö, nimittäin meidän tontin reunan puiden takaa kulki joku vieras mies! Arska kun on aika tarkka omasta pihasta, niin menin siks aikaa sen viereen varmistamaan, ettei mies saa sydänkohtausta Arskan ansiosta...;) Hyvin pysyi ja sen jälkeen otin taas vähän etäisyyttä ja pidin ehkä n. reilun minuutin ajan, jonka jälkeen vapautus.
Sitten alettiin hinkkaamaan taas liikkeestä seisomista, jossa Arskalla edelleen ongelmana istuminen. Mä en kyllä käsitä, että mistä se on sen istumisen tempassut, kun ei olla sitä juurikaan BH-kokeen jälkeen tehty! No, tänään Arska oli niin innoissaan, että seuraamisessa oli pientä edistämistä, mutta en nyt kauheesti vielä siihen kiinnittäny huomiota, kun harjoteltiin kuitenkin seisomista. Ensin hinkattiin pelkkää istu-seiso-asentojen vaihtoa ja naksaus seisomisesta. Nyt sujuikin jo koko liike vähän paremmin, tosin kerran Arska istui, mutta saatiin lopuksi onnistunut suoritus, josta superpalkka. Kyllä tää tästä :)