Jaahas, taas on jäänyt treenejä kirjoittelematta. No, ei me oikeestaan muuta olla tehty kuin joka päivä vähän kerrattu eri alokasluokan liikkeitä. Möllitoko on jo ylihuomenna, oikeesti mua ei jännitä, sehän on vaan harjotusta, mutta miks silti alkaa vääntää vatsaa sitä ajatellessa?! ;)
Tässä pieni katsaus viikon aikana treenattuihin alokasluokan liikkeisiin;

-paikallaolo: tehty kolmena päivänä, joko tavallisesti, mutta lyhyesti,  tai niin, että olen kierrellyt ympärillä. Hyvin on pysynyt!
-seuraaminen: parina päivänä tehty aika lyhyet pätkät, sujui loistavasti! Myös juoksussa on pitänyt paikkansa ääntelemättä! ;)
-liikkeestä maahanmeno: tehtiin tänään kokonaisena liikkeenä, aivan sairaan upee! :D
-liikkeestä seisominen: ollaan kertailtu vain pysähtymisiä, Arska kun oli sen aikalailla unohtanut. Nyt alkaa jo sujua, en kuitenkaan ota siitä painetta kisoihin, menee miten menee :)
-luoksetulo: tehty muutama kerta, mennyt superhienosti! Kova vauhti, mutta ei törmäystä jalkaan :)
-hyppy: kerrattu pari kertaa kotipihassa, hyvin meni.
-luoksepäästävyys: on jäänyt kevään aikana harjoittelematta. Tänään, kun oltiin kaverin kanssa lenkillä, niin tehtiin kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla meni hienosti, mutta kaveri oli Arskalle puolituttu ja mulla nameja (annoin kyllä vasta sen jälkeen). En yhtään tiedä miten menee möllitokossa...

Eli sunnuntaina mennään treenaan koetilannetta, huomenna me otetaan aikas lunkisti ;)