Viikko on taas hurahtanut niin nopeaan että! Tiistaina päästiin perusagilitytreeneihin ja hyvin meni molempien Arskan ja Vaun kanssa. Radat oli sellasia aika peruskinkkisiä, mutta mun mielestä kuitenkin kivan meneviä. Parissa kohtaa tuli vähän ongelmia, mutta sitähän varten treenataan ;) Ja tulihan sitä taas huomattuakin kuinka hienoja asioita noi mun ohjattavat koirulit osaa :D

Viikon aikana ollaan Arskalaisen kanssa lepäilty ja puuhailtu ihan pikkasen tottisjuttuja.

Tänään mentiin aamupäivällä Johannan mukana kentälle, kun se meni vetään treenit ja mä treenasin sillä aikaa toisella kentän puoliskolla Rinan kanssa. Oli kiva kun oli esteidenkantoseuraa (ja vielä sellaista joka halus treenata monia esteitä), niin sain treenattua Arskan kanssa vaikka mitä! Tarkotuksena oli tänään treenata yhtä putkeenvientitapaa, joka välillä epäonnistuu Arskan kanssa, kun se on niiiiin pienestä kiinni! Mutta tänäänpä  siinä ei tullut yhtään virhettä :) Toivottavasti jatkuu samaan malliin ;)
Saatiin treenattua sitä monella tavalla ja sen lisäks kontakteja, ohjauskuvioita ja erilaisia pujottelujuttuja. Upeat treenit! :)