Perjantaina käytiin Johannan ja spitzelien kanssa vapaaharjottelussa Hämeenkyrössä, ja koska muita ei sinne ilmaantunutkaan, niin saatiin tehdä sitten just sitä mitä haluttiin. Johanna oli miettinyt meille hyvän lyhyen pätkän, joka meni öpaut näin; puomi > mutkaputki > keinu > hyppy > kepit > mutkaputki ja takas puomille.  Mentiin se myös toisinpäin. Tosi hyvä kisojen jälkeinen treeni, päästiin tekeen kontakteja ja pujottelua, ja kun Arska oli jo viikon levännyt (lähinnä siks että oon itse ollut niin väsynyt) niin se meni taas aika LUJAA ;) Kivaa oli ja ihan superkontaktit!

Tänään meidän ryhmällä oli vieraileva kouluttaja, Heini Stenberg. Kiva mennä, kun oli vähän vaihtelua, vaikka oonkin aina tykännyt Samun treeneistä :)

Rata oli tosi kiva hyppis, mikä oli hyvä, ettei tarttennu keskittyä kontakteihin. Me alotettiin Arskan kanssa ja meni hienosti! Yhdessä kohtaa käänsin liian aikasin, mutta muuten super :) Sitten katsottiin vähän vaihtoehtosia ohjauskuvioita, Arska odotti tosi rauhassa kun harjottelin. Harjottelusta huolimatta toisella kertaa sähelsin, mutta päästiinpä sitten hiomaan ;) Lopuks onnistu taas hienosti, olin tosi tyytyväinen meihin molempiin :) Koitin parissa kohtaa myös saksalaista käännöstä, jonka tiesin entuudestaan, mutten ole sitä kauheesti tehnyt. Loppujen lopuks sekin onnistui hyvin.

Päästiin vielä treenien lopussa koittamaan pientä ohjauskuvioo, jossa tehtiin tuplasylkkäri. En oo ennen edes kuullut tota termiä ja se olikin hauska koittaa. Vaatii kyllä meidän kohdalla vielä paljon harjottelua, vaikka ihan hyvin se lopulta onnistui.

Heini oli tosi hyvä kouluttaja, saatiin taas lisää treenattavaa :) Lisäks hän kehui Arskan takaakiertoja ja sanoi, että mekin mennään rataa tietyllä rytmillä. En olekaan ennen tota niin ajatellut, mutta ihan totta, kyllä siinä menossa sellainen rytmi on. Hankala kyllä selittää. Ja sitten kun se rytmi menee sekasin, niin...no arvatenkin mä lopetan silloin ohjaamisen. Mutta tosi mukavat treenit ja hyvä fiilis jäi :)